De UEFA Champions League is terug met PSG - Real en een gloednieuwe studio voor Pickx Sports

UEFA Champions League | De achtste finales van de Champions League beginnen deze week op Pickx Sports met de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid als grootste clash op de affiche. Onze presentatoren en analisten wijden voor de gelegenheid een gloednieuwe studio in. Van daaruit laten ze je ten volle elke wedstrijd van het kampioenenbal mee beleven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Pickx Sports maakt de goede voornemens voor het nieuwe jaar waar! Om de intense emoties van de crème de la crème van het Europese voetbal, de Champions League, nog beter tot in jouw huiskamer te krijgen, heeft de studio van Multi Live een grondige facelift gekregen. Trouwe klanten kunnen er vanaf de achtste finales mee van genieten!

Finale avant la lettre tussen PSG en Real

De loting verwent ons al bij aanvang van de eliminatierondes, want we krijgen al een confrontatie tussen twee topploegen: Paris Saint-Germain en Real Madrid, twee ploegen die bij de favorieten behoren voor de eindwinst. Het belooft een duel op het scherpst van de snee te worden. Op dinsdag 15 februari zetten Kylian Mbappé en de Parijzenaars zich schrap in het Parc des Princes en twee weken later krijgen we de terugmatch op het thuisveld van Thibaut Courtois en Eden Hazard.

Tegelijkertijd zakt het Manchester City van Kevin De Bruyne af naar Portugal voor de wedstrijd tegen Sporting Lissabon. De Rode Duivel en de zijnen hebben hun zinnen al gezet op de trofee, dus ze zullen korte metten willen maken met de Portugese ploeg. Op woensdag wacht het Liverpool van Divock Origi een gevaarlijke verplaatsing naar het stadion van Inter Milan. Geoliede machine Bayern zou dan weer weinig moeite moeten hebben tegen RB Salzburg in Oostenrijk. Natuurlijk moeten we altijd rekening houden met de mogelijkheid dat er een verrassing uit de hoed komt. Immers, in de UEFA Champions League kan alles.

Een interactieve en complete ervaring

Net als tijdens de groepsfase, hoef je in de eliminatierondes niets te missen. Pickx Sports zet opnieuw haar beste specialisten in op de verschillende zenders om je elke wedstrijd live te laten meevolgen alsof je er zelf bij was. En voor wie de belangrijkste spelfases en de doelpunten op de voet wil volgen, staat Multi Live alweer paraat.

Proximus biedt eveneens tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ modus aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Speel ook mee met Pickx Prono! Voorspel de resultaten van alle wedstrijden en win elke speeldag een PlayStation 5 Digital Edition!

Het programma van de heenwedstrijden in de achtste finales van de UEFA Champions League:

Dinsdag 15 februari

Woensdag 16 februari

Dinsdag 22 februari
Woensdag 23 februari
  • UEFA Champions League Multi Live: om 20u10 op Pickx+ Sports 1
  • Atlético Madrid - Manchester United: om 20u50 op Pickx+ Sports 2
  • Benfica - Ajax: om 20u50 op Pickx+ Sports 3
Volg de achtste finales van de Champions League integraal op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top