Waasland-Beveren, RWDM en Virton dunnen selectie nog wat uit

Challenger Pro League | Enkele dagen voor het einde van de transferperiode hebben Waasland-Beveren, RWDM en Virton nog enkele spelers laten gaan. Het trio teams kochten actief in tijdens de wintermercato en willen nu de loonlijst nog wat drukken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bij RWDM maakte Bryan Van den Bogaert zijn kastje leeg. De flankverdediger kwam dit seizoen nog niet te veel in actie en besloot om op zijn 30e een nieuw buitenlands avontuur aan te gaan. De linksachter gaat aan de slag bij KA Akureyri; een IJslandse eersteklasser waar ook Sebastiaan Brebels (ex-Lommel) aan de slag is.

Eerder deze week maakte ook Alexis Gonçalves zijn valies. De spits werd uitgeleend aan Francs Borains (Eerste Nationale).

Waasland-Beveren nam dan weer afscheid van Joe Efford. De Amerikaanse winger gaat aan de slag bij het Schotse Motherwell. Efford speelde anderhalf jaar op de Freethiel en speelde in die tijd 45 wedstrijden voor Waasland-Beveren. Dit seizoen was hij 10x titularis, maar door de komst van Al Badaoui, Ribeiro Costa, Omondi en Baldé dreigde hij fel achteruit te gaan in de pikorde.

Ook Jordan Faucher zou de deur van de Freethiel achter zich dichtslaan. Maar dat is nog niet officieel.

Virton stuurde Din Sula dan weer naar Patro Eisden. De aanvaller wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan het nummer twee van Eerste Nationale.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top