G2 vervolledigt CS:GO-roster met Aleksib en XTQZZZ

CS:GO | Het nieuwe CS:GO-roster van G2 Esports is eindelijk volledig, met de aankondiging van Aleksib en XTQZZZ. De Fin komt over van OG Esports, de Fransman van Team Vitality. Ze zullen de rollen van coach maLeK en IGL nexa overnemen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het heeft even geduurd voor de geruchten bevestigd werden, maar afgelopen zondag werden G2 Esport-fans eindelijk uit hun lijden verlost. Zowel Aleksi “Aleksib” Virolainen als Rémy “XTQZZZ” Quoniam trekken naar de Spaanse organisatie. De speler komt over van OG Esports, de coach werd een tijdje geleden ontslagen door Team Vitality.

Bij G2 zal de Finse IGL de rol van nexa overnemen. De onderhandelingen bleven even aanslepen, maar uiteindelijk werd een akkoord met OG gevonden voor een ruildeal tussen de twee. De door Red Bull gesponsorde organisatie hoopt met de komst van de Serviër komaf te maken met zijn teleurstellende resultaten van de voorbije twee jaar.

De transfer van XTQZZZ hing al langer in de lucht. De coach werd samen met shox en Kyojin buitengewerkt, door de komst van het Astralis-trio dupreeh, zonic en Magisk. De succesvolle Fransman koos dus voor het project van Ocelote. Die heeft grote ambities met dit CS:GO-roster, en betaalde eerder al 600 000 dollar voor het Oekraïnse wonderkind Ilya “m0NESY” Osipov.

Het wordt uitkijken of dit team zich zal kunnen meten met de nummer één van de wereld, NAVI. G2-fans zullen niet lang moeten wachten op hun eerste optreden, want vrijdag 28 januari is het al zover. Dan wordt het nieuwe seizoen op gang getrapt met de BLAST Premier Spring Groups. G2 komt in actie om 15u, in een Bo1 tegen Complexity.

Het nieuwe G2-roster

  • Audric “?JACKZ?” Jug ????
  • Nemanja “?huNter-?” Kovac ????
  • Nikola “?NiKo?” Kovac ????
  • Ilya “?m0NESY?” Osipov ????
  • Aleksi “?Aleksib?” Virolainen ????
  • Rémy “?XTQZZZ?” Quoniam (Coach) ????

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top