Nieuw in Pickx Mix

Series | Er komen weer heel wat nieuwe topfilms aan in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus!

Door MF

Deel dit nieuws

Neem hier alvast een kijkje.

The Hurt Locker

De geprezen Amerikaanse oorlogsthriller ‘The Hurt Locker’ speelt zich af in Irak in 2004. Een groep gespecialiseerde soldaten heeft een aparte missie: bommen ontmantelen in het midden van de chaos. Sergeant James (Jeremy Renner) krijgt de leiding, maar hij sleurt zijn team (Anthony Mackie, Brian Geraghty) op impulsieve en gevaarlijke wijze mee in het gevecht tegen de vijand. Waarom is hij zo roekeloos? En welke impact heeft dat op zijn werk?

‘The Hurt Locker’ is vanaf 3 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!  

Songbird

In de actuele thriller ‘Songbird’ is het coronavirus in 2024 zo erg gemuteerd dat het sterftecijfer wereldwijd meer dan 50 procent bedraagt. De wereld zit in lockdown en besmette mensen worden uit hun huizen gehaald om in grote quarantainekampen te verblijven. Nico (K.J. Apa) is een jonge koerier die immuun is voor het virus. Op een dag ontmoet hij Sara (Sofia Carson), voor wie hij meteen een boon heeft. Wanneer zij echter besmet raakt en opgehaald zal worden, probeert hij dat in een race tegen de tijd te voorkomen.

‘Songbird’ is vanaf 10 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Transcendence

Topacteur Johnny Depp vertolkt in 'Transcendence' de rol van Dr. Will Caster, de grootste autoriteit op vlak van artificiële intelligentie ter wereld. Met controversiële experimenten bouwt hij een machine die het volledige spectrum aan menselijke gevoelens integreert. Wanneer tegenstanders hem proberen te vermoorden, doen ze hem per ongeluk slagen in zijn opzet. Casters vrouw Evelyn (Rebecca Hall) en beste vriend Max (Paul Bettany) zien met lede ogen aan hoe hij verandert in een op macht belust monster.

‘Transcendence’ is vanaf 11 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!  

The Perfect Candidate

In ‘The Perfect Candidate’ schetst regisseur Haifaa Al Mansour een interessant en genuanceerd beeld van de maatschappij in Saoedi-Arabië. De jonge arts Maryam (debutant Mila Al Zahrani) stelt zich als eerste vrouw kandidaat als gemeenteraadslid en zorgt daarmee voor een kleine schokgolf in haar omgeving. Maryam wil dat de modderweg voor het lokale ziekenhuis geasfalteerd wordt, maar wordt niet serieus genomen. In haar familie zijn de meningen verdeeld: haar zussen steunen haar, haar vader heeft zijn twijfels bij haar progressieve manier van denken. Wat zal de uitslag zijn?

‘The Perfect Candidate’ is vanaf 17 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!  

Jigsaw

‘Jigsaw’ roept de doden weer tot leven. Wanneer in een stad overal lijken worden gevonden die op gruwelijke wijze verminkt zijn, lijkt alles te wijzen naar één dader: John Kramer (Tobin Bell). Het enige probleem is dat Kramer al tien jaar dood zou zijn. Om deze zaak op te lossen, zullen rechercheurs Halloran (Callum Keith Rennie) en Hunt (Clé Bennett) het nieuwe spel moeten meespelen. De vraag is hoeveel slachtoffers er zullen vallen terwijl de klok tikt?

‘Jigsaw’ is vanaf 18 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!


The Courier

De thriller ‘The Courier’ is gebaseerd op een onwaarschijnlijk waargebeurd verhaal. De doodgewone Britse zakenman Greville Wynne (gespeeld door topacteur Benedict Cumberbatch) begint aan het gevaarlijkste avontuur van zijn leven wanneer hij gerekruteerd wordt om als spion een van de grootste internationale conflicten in de geschiedenis te helpen oplossen. Zijn missie: geheime banden smeden met Sovjetofficier Oleg Penkovsky (Merab Ninidze) om een nucleaire ramp, de Cubacrisis, te stoppen.

‘The Courier’ is vanaf 24 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!  

Inheritance

In de thriller ‘Inheritance’ verandert Laurens (Lily Collins) leven op slag wanneer haar steenrijke vader plots sterft. De verdeling van de erfenis mondt uit in een teleurstelling. Niet alleen krijgt ze een klein deel van het geld, ze ontvangt ook nog eens een envelop die haar hele leven dreigt te verwoesten. Sommige geheimen blijven toch beter verborgen …

‘Inheritance’ is vanaf 28 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!  

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top