Dit is nieuw op het witte doek deze week

Films | Het is weer woensdag en we weten allemaal wat dat betekent: nieuwe films in de cinema! Als jij zin hebt om deze week eens in het donker naar een film op groot scherm te gaan kijken, zit hier misschien iets tussen wat je kan interesseren.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Way down

Fans van 'La casa de papel' kunnen hun hartje ophalen, want deze film heeft wel iets weg van de Netflixserie. Wanneer een ingenieur hoort over een mysterieus, ondoordringbaar fort dat verborgen ligt onder de Bank van Spanje, sluit hij zich aan bij een groep meesterdieven. Die laatsten werken aan een plan om een legendarische verloren schat te stelen terwijl het hele land vastgekluisterd zit aan hun scherm voor de wereldbeker voetbal. Een addertje onder het gras: de dieven hebben ook maar exact de tijd van een voetbalwedstrijd om hun meesterlijke roof uit te voeren. Dat worden negentig spannende minuten. 

'Way Down' is een Spaanse actiethriller die geregisseerd werd door Jaume Balagueró. In de cast zien we onder anderen Freddie Highmore ('The Good Doctor'), Àstrid Bergès-Frisbey ('The Sea Wall') en Sam Riley ('Maleficent').

L'Ennemi

De vrouw van vooraanstaande politicus Louis Durieux wordt dood gevonden in hun hotelkamer en Durieux is de enige verdachte. De zaak ontaardt in een hevige mediastorm. Is hij schuldig of onschuldig? Niemand weet nog wat ze moeten denken. Misschien zelfs hij niet...

'L'ennemi' is een film geregisseerd door Stephan Streker. In de hoofdrollen van dit Frans-Belgisch-Luxemburgs drama zien we Jérémie Renier ('Brotherhood of the Wolf') als politicus Louis Durieux en Alma Jodorowsky ('Kids in Love') als zijn vermoorde vrouw.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top