De spanning loopt op in 'Craig van de Kreek'

Kids | Craig Williams is amper tien jaar oud, maar maakt de gekste avonturen mee. Samen met zijn vrienden moet hij in de special van 'Craig van de Kreek' opnieuw opboksen tegen serieuze uitdagingen. Komt de vrolijke en heldhaftige bende er zonder kleerscheuren uit? 

Door Proximus

Deel dit nieuws

'Craig van de Kreek' is een Amerikaanse animatieserie die wordt uitgezonden op Cartoon Network. Het hoofdpersonage Craig is amper tien jaar oud, maar beleeft nu al de gekste avonturen met zijn vrienden. Samen wonen ze in Herkleston, een fictieve buitenwijk van Maryland, waar alle buurtkinderen zich na school verzamelen in het bos, de Kreek, om te spelen en te ontdekken rond de Ruilboom.

Craig is een held eerste klas, dus wanneer mysterieuze omstandigheden voor problemen zorgen in het bos staat hij klaar om de boel te redden. Alleen staat de toekomst van de Kreek op het spel wanneer het jonge hoofdpersonage zich inlaat met een spelletje levend stratego. Andere kinderen willen namelijk de Kreek overnemen en de enige manier om hun territorium te bewaken, is door de vlag van de tegenstanders te veroveren. Als dat maar goed afloopt!

Het spannende avontuur beperkt zich deze keer niet tot één aflevering, maar wordt gespreid over vijf afleveringen. Kijk op 19 februari om 15u20 uur naar de 5-delige special van 'Craig van de Kreek'. De herhaling zie je de volgende dag om 06u55. Alleen bij Cartoon Network.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top