Kandidaten zorgen voor passionele Dancing With The Stars liveshow

Films | De vijf overgebleven kandidaten van Dancing With The Stars zorgden zaterdagavond voor een liveshow vol passie. Tijdens ‘passion Night’ lieten de kandidaten zich van hun passioneelste kant zien. Een van de aanwezigen in de zaal zorgde ook voor een passionele verrassing. Één koppel moest opnieuw de show verlaten.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Yemi en Laura zorgden voor de opener van de avond met een chachacha. Vooral jurylid Joffrey was lovend: “Jij bent klaar om professioneel danser te worden.” Yemi en Laura kregen in totaal 30 punten van de jury. Daarmee kwam het koppel uiteindelijk op een
gedeelde vierde plaats, samen met Jonatan en Björk.

Die laatsten dansten samen een indrukwekkende paso doble. “Je was zo scherp als een mes. Het was een paso doble met ballen”, zei Joanna. Het waren uiteindelijk Yemi en Laura die de show moesten verlaten.

Geen winst voor Derwael

Op de derde plaats belandden Lotte Vanwezemael en Frank met 32 punten. Zij dansten een speelse jive. Jurylid Wim was enthousiast: “Ik zie dat de jive jouw ding is. De performance was heel goed. Alles klopte, er was passie en je had er plezier in.” Ook Jan Kooijman was blij dat Lotte nog steeds haar knop heeft omgedraaid. 

Voor de eerste keer dit seizoen was de eerste plaats niet weggelegd voor de gouden Nina Derwael. Zij moest haar plekje bovenaan de juryranglijst afgeven aan Nora Gharib. Samen met Adrian danste de actrice een Argentijnse tango van topniveau. Volgens Jan Kooijman was dit het allerbeste optreden van het seizoen. Dat was met de eerste tien van het seizoen ook te zien in de punten. Nora kreeg zowel van Joffrey als van Jan een tien en behaalde in totaal 37 punten.

Carrièreswitch voor Kooiman?

Nina volgde Nora wel op de voet met 35 punten. Samen met Simone danste Derwael een passionele rumba. Jan Kooijman pikte na haar performance in op enkele reacties op Nina’s prestaties op sociale media. “Veel mensen zeggen online dat Nina vanzelfsprekend goed kan dansen als gymnaste maar ik wil dit toch even zeggen: Niet iedere gymnaste is een danseres maar jij bent echt een danseres en dat is ongelooflijk knap", zei Jan Kooijman.

De verrassing van de avond kwam van jurylid Jan Kooijman zelf. Hij toonde ter gelegenheid van ‘passion night’ zijn geheime passie voor het eerst aan het grote publiek: zingen. Kooijman zong in primeur zijn eerste single ‘Neem me mee’ en kondigde ook een EP aan waarbij hij gaat samenwerken met verschillende choreografen

Volgende week wordt 'Dancing With The Stars' helemaal door elkaar geschud voor de ‘switch-up’ aflevering. De vier overgebleven kandidaten moeten voor de gelegenheid onderling wisselen van danspartner.

Bekijk ‘Dancing With the Stars’ elke zaterdag om 19u55 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top