Deze komediefilms zie je weldra in de Proximus VOD-catalogus

Films | Proximus Pickx wil elke kans gebruiken om je aan het lachen te brengen. Binnenkort arriveren heel wat fantastische komedies in onze video-on-demand-catalogus. Wij brengen je bij over wat je vanaf 25 januari allemaal kan verwachten.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Bridesmaids

Annie is een single vrouw wiens eigen leven een puinhoop is. Als ze erachter komt dat haar beste vriendin Lillian verloofd is, heeft ze geen andere keuze dan naar voor te reden als getuige. Hoewel ze wanhopig op zoek is naar liefde en bijna blut is, baant Annie zich toch een weg door de vreemde en dure rituelen die gepaard gaan met haar werk als bruidsmeisje. Vastbesloten om alles perfect te laten verlopen, leidt ze Lillian en de andere bruidsmeisjes op een wilde manier naar de bruiloft.

'Bridesmaids' is vanaf 25 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Bad Moms

De overbelaste en ondergewaardeerde moeders Amy, Carla en Kiki, hebben het niet makkelijk. Ze werken te veel, hebben te veel verantwoordelijkheden, en moeten dan ook nog eens altijd doen alsof ze alles perfect onder controle hebben. Wanneer Amy ontdekt dat haar man haar bedriegt en ze hem buitengooit, beslist ze samen met haar vrienden dat het genoeg is geweest. Vanaf nu denken ze ook eens aanzichzelf, is er tijd voor ontspanning, en hoeft het niet altijd allemaal perfectie te zijn. Jammer genoeg vinden sommige andere moeders dat geen goede keuze...

‘Bad Moms’ is vanaf 25 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Stage Mother

De conservatieve dirigente Maybelline heeft net haar zoon verloren en erft diens travestietenbar in San Francisco. Ze ontmoet er diens vrienden Sienna en Nathan die haar helpen de zaak, die in financiële moeilijkheden zit, draaiende te houden. Aanvankelijk terughoudend tegenover de erfenis van haar zoon ontpopt Maybelline zich tot moederfiguur die de drag queens onder haar hoede neemt. Op prachtige wijze wordt getoond hoe Maybelline haar conservativiteit dan toch op bepaalde vlakken laat varen om zich onder te dompelen in de wereld van drag queens. 

‘Stage Mother' is vanaf 25 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Freaky

Middelbare scholiere Millie bevindt zich in een ongewone situatie als ze op onverklaarbare wijze van lichaam wisselt met een beruchte, losgeslagen seriemoordenaar. Millie ontdekt dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze voor altijd gevangen blijft in het lichaam van een psychopaat. Met hulp van haar vrienden racet Millie tegen de klok om de vloek te verbreken.

‘Freaky’ is vanaf 25 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online. 

Meskina

De Nederlands-Belgische komedie ‘Meskina’ vertelt het eigentijdse verhaal van een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en geplogenheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. Leyla heeft geen man, geen kind, geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als ‘Meskina’, een loser. Ze probeert te midden de ruis rondom haar om haar eigen stem te horen en erachter te komen wie ze is, wat ze wil en wat haar nu eigenlijk gelukkig maakt. Tijdens haar zoektocht belandt ze in hilarische en herkenbare situaties. Het zijn onze landgenoten Adil El Arbi en Bilall Fallah die met hun productiehuis Los Morros instonden voor de productie van de film. De regie was in handen van de 31-jarige Daria Bukvic.

‘Meskina' is vanaf 25 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Mijn Vader is een saucisse

Zoë is 12 en haar papa is haar beste vriend. Zij is dan ook de enige die hem steunt wanneer hij besluit om zijn baan in de bank op te geven en acteur te worden. De rest van de familie lacht hem enkel uit met zijn plannen, zeker wanneer hij zijn eerste rol te pakken heeft als saucisse. De hoofdrol wordt vertolkt door Johan Heldenbergh, die voor het eerst sinds 'The Broken Circle Breakdown' opnieuw een hoofdrol speelt in een Vlaamse film.

‘Mijn Vader is een saucisse’ is vanaf 25 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.Ook deze comedyfilms vind je nu in de VOD-collectie: ‘Click’, ’50 First Dates’, ‘Anger Management’, ‘Ferris Bueller’s Day Off’, ‘Zoolander’, ‘I Now Pronounce You Chuck & Larry’, ‘The Break-up’, ‘Wedding Crashers’, ‘Queenpins’, ‘The Comeback Trail’, ‘Long Story Short’, ‘The Hustle’ en ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top