FUT: Selectie Team Of The Year 2022 is bekend

eFoot | De selectie van TOTY 2022 zou normaal op donderdag 20 januari onthuld worden, maar woensdag werd ze al gelekt op Twitter. De Belg Kevin De Bruyne behoort opnieuw tot de spelers die een speciale kaart zullen krijgen in het speltype Ultimate Team.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het is een begrip geworden in de FIFA-wereld. Meer bepaald in het speltype Ultimate Team, het populairste speltype van het al even beroemde voetbalspel. Elk jaar kiest de community elf voetballers, uit een lijst van 80 spelers die door EA Sports wordt opgesteld, voor hun prestaties tijdens het afgelopen seizoen.

Elk lid van het zogenaamde Team Of The Year krijgt vervolgens een speciale FUT-kaart. Die kaarten zijn vaak erg gewild bij Ultimate Team-spelers, omdat ze hogere stats hebben dan de normale kaart van de speler.

De Team Of The Year-selectie van 2022 ©FutSheriff

Maar terwijl de TOTY van 2022 op donderdag 20 januari onthuld zou worden, heeft Twitter-gebruiker FutSheriff, die bekend staat voor het lekken van content voor EA Sports’ populairste game, opnieuw toegeslagen. Hij onthulde de volledige TOTY 2022 line-up 24 uur te vroeg.

De Team Of The Year-selectie van 2022

 1. Gianluigi Donnarumma ???? (Paris Saint-Germain)
 2. Achraf Hakimi ???? (Paris Saint-Germain)
 3. Ruben Dias ???? (Manchester City)
 4. Marquinhos ???? (Paris Saint-Germain)
 5. Joao Cancelo ???? (Manchester City)
 6. Jorginho ???? (Chelsea)
 7. Kevin De Bruyne ???? (Manchester City)
 8. Ngolo Kanté ???? (Chelsea)
 9. Kylian Mbappé ???? (Paris Saint-Germain)
 10. Robert Lewandowski ???? (Bayern Munich)
 11. Lionel Messi ???? (Paris Saint-Germain)

Zoals je ziet, is Paris Saint-Germain goed op dreef, met vijf sterspelers in de ploeg. Manchester City staat op de tweede plaats met het trio Ruben Dias, Joao Cancelo en Kevin De Bruyne. Hoewel een andere Belg, Thibaut Courtois, in aanmerking kwam om het team te halen, werd alleen Kevin De Bruyne geselecteerd. Het is de vijfde keer op rij dat de speler in het Team Of The Year wordt opgenomen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top