Waasland-Beveren haalt Ribeiro weg bij concurrent Moeskroen

D1B Pro League | Waasland-Beveren heeft alweer een statement gemaakt in de race richting tweede plek (of hoger). De JPL-degradant maakte woensdag de komst van Lucas Ribeiro Costa bekend. De offensieve middenvelder komt per direct over van RE Moeskroen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De 23-jarige Ribeiro werd deze zomer gehuurd van Sporting Charleroi en ontpopte zich de voorbije maanden tot een van de smaakmakers bij Les Hurlus. In 15 matchen scoorde hij vijf goals en gaf hij twee assists. Maar mede door de financiële perikelen en de moeilijke sfeer op Le Canonnier haalt Charleroi haar huurling weer weg bij Moeskroen en Waasland-Beveren greep haar kans.

Een tik voor Moeskroen, dat - ondanks de extrasportieve problemen - toch nog steeds hoopt dat het straks mee kan dingen naar een plekje in de top 2. Toch is de kans zeker niet onbestaande dat er de komende dagen en weken nog sterkhouders eieren voor hun geld zullen kiezen.

Ribeiro Costa speelde voor zijn periode bij Moeskroen ook al even voor RWDM en Excelsior Virton. De Luxemburgers haalden de Braziliaan in 2019 van Valenciennes naar België.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top