SK Deinze versterkt centrale as met Canadese international

D1B Pro League | Na de Bosnische (Kurdic) en de Kazachse (Vorogovskiy) internationals van RWDM, heeft ook SK Deinze een international aan de selectie toegevoegd. De Oost-Vlamingen maakten dinsdagmiddag de komst van de Canadees Liam Fraser bekend.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Fraser is een defensieve middenvelder die ook als centrale verdediger uit de voeten kan. De voorbije jaren deed hij dat voornamelijk in de Amerikaanse MLS waar hij de kleuren van Columbus Crew (als huurling) en Toronto verdedigde. Bij die laatste club liep het contract van de nu 23-jarige Fraser enkele weken geleden af.

Nu maakt de tienvoudige Canadese international dus de overstap naar Europa; waar hij een contract tekende bij SK Deinze. "“Het wordt ongetwijfeld een grote verandering, want ik denk dat de druk om te slagen veel groter is in Europese competities dan in de MLS”, vertelt Fraser in een eerste reactie op de officiële website van de club. “Maar het is een logische stap in mijn professionele carrière. De club is ook enorm ambitieus en het hele project spreekt me wel aan.”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top