De Titans en de Packers vangen hun play-offwedstrijden eindelijk aan

Sport | Voor zowel de Tennessee Titans als de Cincinnati Bengals belooft het een spannend weekend te worden. Beide NFL-teams komen in actie tijdens de zogenaamde Divisional Round en moeten die overleven om hun plaats in de Conference Finals veilig te stellen. Proximus Pickx geeft je een overzicht van de wedstrijden die in deze spannende ronde worden afgewerkt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zaterdag 22 januari: Tennessee Titans - Cincinnati Bengals (22u30 op Eleven Sports 2)

De Tennessee Titans, die mooi op kop staan in hun respectievelijke divisie, hebben een weekje kunnen uitrusten alvorens terug aan de bak te moeten in de NFL. Tijdens die week kon hun eerstvolgende tegenstander, de Cincinnati Bengals, hun eerste play-offzege in 31 jaar veiligstellen. De Bengals hebben dus vertrouwen getankt en quarterback Joe Burrow heeft al te kennen gegeven dat hij een vervolg wil breien aan deze historische zege.

Zondag 23 januari: Green Bay Packers - San Francisco 49ers (02u15 op Eleven Sports 2)

De San Francisco 49ers zullen het niet onder de markt hebben komend weekend. Dan spelen ze immers tegen de Green Bay Packers, de leider uit de National Football Conference en één van de beste ploegen uit de NFL tout court. De 49ers wonnen afgelopen week wel tegen de Dallas Cowboys en dat geeft de burger moed. Toch zullen ze uit hun doppen moeten kijken, want de Packers hebben de 49ers al eens over de knie gelegd, al dateert die zege van september en was de score zeer nipt (28 - 30).

Zondag 23 januari: Tampa Bay Buccaneers - Los Angeles Rams (21u00 op Eleven Sports 2)

Tom Brady heeft nog steeds zijn zinnen gezet op de achtste Super Bowl-overwinning uit zijn carrière. Maar om die overwinning daadwerkelijk op zijn conto te kunnen schrijven, moeten de Buccaneers eerst nog voorbij de Los Angeles Rams geraken. De Rams zijn eropuit om de Buccaneers te laten zwoegen voor hun broodnodige overwinning. Ze kennen immers de pijnpunten van de Buccaneers en wisten hierdoor eind september ook te winnen van Tom Brady en co (24-34).

Maandag 24 januari: Kansas City Chiefs - Buffalo Bills (00u30 op Eleven Sports 2)

De Kansas City Chiefs, de winnaars van de Super Bowl in 2020, hebben zopas de Pittsburgh Steelers opzij gezet (42-21) en willen ook de strijd tegen de Buffalo Bills winnen. Die Buffalos hebben onlangs de New England Patriots kinderlijk opzij gezet (47-17) en in die partij slaagde quarterback Josh Allen erin om maar liefst vijf touchdowns te scoren. De Chiefs hebben dan wel een beter overwinningspercentage in de NFL, toch wordt het uitkijken tegen de alsmaar beter wordende Buffalo Bills uit New York.

Volg de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top