RWDM haalt ex-Beerschotter Vorogovskiy terug naar 1B

Challenger Pro League | RWDM heeft de smaak van de transfers te pakken. Na Montes en Kurdic komt nu ook Yan Vorogovskiy de Molenbeekse troepen versterken. De flankverdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van FC Kairat uit Kazachstan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vorogovskiy is natuurlijk geen onbekende voor 1B. De linksachter speelde tussen 2019 en 2021 voor Beerschot en was een vaste waarde in het team dat in 2020 kampioen werd. Vorig seizoen begon Vorogovskiy nog in de basis bij de terugkeer van de Mannekes in 1A, maar naargelang het seizoen vorderde verdween hij uit beeld.

Afgelopen zomer liep zijn contract dan af en werd er beslist om geen nieuw contract aan te bieden. Vorogovskiy vertrok terug naar z'n vaderland om er aan de slag te gaan bij FC Kairat Almaty; de kampioen van Kazachstan.

Nu keert hij dus terug naar België om er aan de slag te gaan bij RWDM. De Brusselaars huren Vorogovskiy tot het einde van het seizoen, maar bedongen ook een aankoopoptie. Het nieuws werd reeds bevestigd door Kairat.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top