VTM zet in op nieuwe programma's dit voorjaar

Films | Het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ is afgelopen weekend afgetrapt en er komen ook nieuwe afleveringen van ‘Huis Gemaakt’ en ‘Liefde voor Muziek’. Maar VTM heeft dit voorjaar ook een pak nieuwe programma’s klaarstaan. Naar deze nieuwe shows mag je al beginnen uitkijken.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Verraders

In een nieuw spelprogramma heeft gastheer Staf Coppens de touwtjes in handen. Achttien bekende Vlamingen zakken af naar een mysterieus kasteel. Samen moeten ze proberen een schat te verdienen, maar drie van hen werken de groep stiekem tegen. Elke nacht “vermoorden” de verraders een medekandidaat. Het is aan de overlevers om dagelijks iemand, hopelijk een verrader, weg te stemmen. Een kruising tussen ‘De Mol’ en het spelletje Weerwolven van Wakkerdam, en eigenlijk een concept dat uit Nederland is komen overwaaien.

De Verraders’ krijgt ook een exclusief online component. Niemand minder dan acteur Nicolas Caeyers voert de afvaller telkens naar huis. Onderweg praat hij met hen over het verloop van het spel en wie zij verdenken. Onmisbaar voor iedereen die dieper in het mysterie wil duiken.

Bekijk ‘De Verraders’ later dit voorjaar op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dat Eet Den Gelukkig Zijn

Op het internet staat Bockie De Repper, alias Jonas Van Boxtael, bekend voor zijn vaak groteske culinaire uitspattingen. Of hij nu de meest calorierijke maaltijden in elke grootstad proeft of uitzoekt welk voedsel je het snelt over een kater heen helpt: zij dieet is niet bepaald alledaags te noemen. Net daarom gaat hij in zijn nieuwe programma voor de verandering op bezoek bij de gewone Vlaming om te zien wat de pot schaft. Hij schuift mee aan tafel, leert over de eetgewoontes van doodnormale mensen en stelt de vragen die een ander niet zou durven stellen. En dat leidt tot straffe verhalen over onze verbondenheid met voedsel.

Bekijk ‘Dat Eet Den Gelukkig Zijn’ later dit voorjaar op VTM 2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

I Can See Your Voice

Deze zangwedstrijd komt overgewaaid uit Zuid-Korea, en voor een keertje moet je geen uitstekend zangtalent zijn om met de hoofdprijs te gaan lopen. In ‘I Can See Your Voice’ moet een kandidaat, bijgestaan door een panel BV’s, proberen om uit te maken welke van zeven zangers en zangeressen echt kan zingen, zonder hun zangstemmen te horen. Enkel en alleen aan de hand van hun look, hun podiumpresence en een kort interview moet de kandidaat op één na alle zangers elimineren. De overgebleven zanger(es) moet dan een performance geven. Is die goed, dan verdient de kandidaat 2.500 euro. Is die slecht, dan heeft de zanger(es) net het geld gewonnen.

Bekijk ‘I Can See Your Voice’ later dit voorjaar VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Paradijs zoekt Personeel

Werken in een waar paradijs, op het parelwitte strand tussen de azuurblauwe zee en de palmbomen, in een luxeresort waar cocktails met parasolletjes naast het zwembad genuttigd worden door gasten die baden in de stralende zon. Het is voor veel mensen in het grijze Vlaanderen een verre droom, maar in ‘Paradijs zoekt Personeel’ geeft Nathalie Meskens aan zes duo’s de kans om die droom te verwezenlijken. De duo’s worden uitgenodigd in Zanzibar om hun vermogen om een hotel te runnen duchtig op de proef te stellen. Zij die de uitdaging het best overleven, winnen de job van hun leven.

Bekijk ‘Paradijs zoekt Personeel’ later dit voorjaar VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

DNA Scheire en Frances

Over DNA en de manier waarop onze genen onze levens, lijven, voorkeuren en karaktertrekken bepalen, weten we nog lang niet alles. Lieven Scheire en Frances Lefebure slaan in hun nieuwe programma de handen in elkaar om er zo veel mogelijk over te leren. Ze duiken in het nieuwste onderzoek over DNA en onthullen fascinerende weetjes en onthutsende theorieën. Ze testen het DNA van bekende Vlamingen, helpen mensen hun familieleden opsporen en ontrafelen raadsels in ‘DNA Scheire en Frances’.

Bekijk ‘DNA Scheire en Frances’ later dit voorjaar VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top