Wie had kunnen denken dat deze wereldtopper achter het masker van Roos zat?

Films | De eerste aflevering van het tweede seizoen van 'The Masked Singer' beloofde veel spektakel en dat hebben de acht deelnemers van het programma zeker waargemaakt. Roos was de eerste gemaskerde zanger die moest afvallen, maar wie schuilt er achter de vermomming? Proximus Pickx werpt kort een licht op de afgelopen aflevering.

Door Proximus

Deel dit nieuws

In deze eerste aflevering konden we de optredens van Papegaai, Ridder en Radijsje fel smaken. Papegaai toonde zijn danspootjes met de hit 'Talk Dirty' van Jason Derulo. Radijsje kon verrassen met zijn zangkwaliteiten toen hij zijn eigenzinnige versie van de Doors-klassieker 'Light my fire' bracht. Daarbij kreeg hij het publiek meteen mee. Maar hét moment dat dat de meeste monden liet openvallen was de onthulling van de identiteit van Roos.

De bevallige Roos bracht 'TiK ToK' ten beste op het podium, een hit van Ke$ha. Het moet gezegd worden dat er niets mis is met haar zangkwaliteiten, maar de choreografie liet wat te wensen over. Het was duidelijk dat de begeleidende dansers zich veel meer in hun element voelden dan Roos zelf. Ze was zichtbaar niet vertrouwd met het danswerk.

Whoopie

Dat Roos weinig ervaring met dansen heeft, is niet verwonderlijk als je weet wie onder het masker schuilt. Bij de onthulling bleek Roos niemand minder dan Yanina Wickmayer te zijn, de Belgische wereldtopper in het vrouwentennis. De onthulling deed veel monden openvallen, niet in het minst bij de jury. 

Yanina was in de hoofden van veel juryleden geen kanshebber, omdat ze op het moment van de opnames in de zomer van 2021 juist bevallen was van haar dochtertje Luana. De tennisster bewoog dan ook hemel en aarde om aanwezig te zijn bij de opnames, wat niet altijd eenvoudig was. "Het was emotioneel om mijn kleintje achter te laten", vertelt ze in Het Nieuwsblad.

De volgende aflevering van 'The Masked Singer' kan je zien op vrijdag 21 januari 2022 om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Geen tijd om te kijken? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top