Waasland-Beveren haalt Al Badaoui terug naar 1B

D1B Pro League | Waasland-Beveren heeft een derde inkomende transfer gerealiseerd. Het nummer twee uit de D1B Pro League heeft Abdel Al Badaoui voor een half jaartje terug naar 1B gehaald.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Al Badaoui maakte vorig seizoen deel uit van de succesformatie van RFC Seraing. De aanvallende middenvelder stond in ongeveer de helft van de duels in de basis en viel ook nog 9x in. Ook in de twee barrageduels tegen Waasland-Beveren stond de 25-jarige Marokkaan 2x in de basis. Al Badaoui sloot het seizoen af met zes goals en vijf assists, maar verkoos om na de promotie naar 1A toch andere oorden op te zoeken.

De winger (die ook centraal kan spelen) ging aan de slag bij het Spaanse Alcorcon waar hij toch ook al aan een kleine 1000 speelminuten zat. Toch keert hij nu voor een half jaartje terug naar België; waar hij voor zijn periode bij Seraing ook nog actief was bij Wezet, STVV en Standard.

Al Badaoui is na Baldé (gehuurd van Feyenoord) en Gillet (overgenomen van Charleroi) de derde winterse nieuwkomer op de Freethiel.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top