Deze programma's wil je deze week echt niet missen

Films | Zoals elke week wordt ook vandaag weer de televisiegids aangevuld met allerlei mooie, interessante en vooral entertainende films, documentaires en series. Proximus Pickx nam alvast een kijkje en stelt je voor elke dag een kijktip voor. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Sekswerkers

Vorige week gaf Gilles De Coster de aftrap van zijn docuserie 'Sekswerkers'. Gedurende vier weken praat de televisiemaker met mensen die werken in onder andere de raamprostitutiethuisontvangstescortservice of onlinebranche. Ze kozen uit vrije wil voor hun beroep en getuigen in alle openheid over hun leven en werk. In België zijn er naar schatting 25.000 sekswerkers aan de slag, van de straat tot het internet. De sekswerkers hebben een uniek venster op de seksuele zeden en levensverhalen van klanten uit alle sociale geledingen.

Deze week gaat De Coster wat dieper in op die klanten, want samen met zijn gasten heeft hij het over hun levensverhalen, fantasiën of speciale kinks. Wie komt er over de vloer bij de sekswerkers en waarvoor zijn zij op hun hoede? Je komt het hier allemaal te weten, in alle anonimiteit maar zonder schroom.

Bekijk 'Sekswerkers' op maandag 17 januari om 21u20 op ‘Canvas' of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dinsdag: Factcheckers

Dinsdag is het dan weer tijd voor al de derde aflevering van 'Factcheckers'. Het razend populaire programma neemt alledaagse dingen of producten onder de loep en gaat zo na of wij als mens vaak in de maling genomen worden. Kijken doe je op eigen risico, want sinds de eerste aflevering heeft niet iedereen meer zin om een nachtje hotel te boeken. Die lakens worden namelijk niet altijd zo goed gewassen.

Deze week gaan Britt Van Marsenille, Jan Van Looveren en Thomas Vanderveken opnieuw op onderzoek uit. Thomas trekt naar Afrika om te weten te komen of chocolade die in Belgische supermarkten verkocht wordt, gemaakt is door kinderhanden. Jan offert zichzelf op om uit te zoeken wat het effect van te veel zitten is op onze gezondheid. Britt voert wel een heel bijzonder experiment uit: ze probeert namelijk een ei uit te broeden uit de supermarkt.

Bekijk ‘Factcheckers’ op dinsdag 18 januari om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: Glad IJs

Phil "Frisco" Druyts is een hardwerkende zakenman die erg populair is bij zijn werknemers, maar niet zo bij zijn eigen familie. Nadat zijn roomijsfabriek achter zijn rug wordt verkocht door die familie, wordt Phil Frisco hardhandig ontvoerd. De criminelen zijn uit op een mooie som losgeld en de ontvoering zorgt meteen voor publieke opschudding. 

Deze oer-Vlaamse serie brengt je naar het hartje van de Kempen. Sappige dialecten, absurde situaties en een geweldige cast zijn de ingrediënten voor 'Glad IJs'. In de hoofrollen herken je Lucas Van den Eynde, Koen De Bouw, Barbara Sarafian en Nico Sturm.

Bekijk ‘Glad IJs’ op woensdag 19 januari om 20u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Donderdag: #weetikveel

Donderdag kan je bij Kobe Ilsen terecht voor interessante weetjes over boeiende onderwerpen. Dat klinkt natuurlijk heel vaag, maar Ilsen neemt het dan ook echt breed aan. Vorige week waagde de presentator zich aan vogelspotten, maar tijdens deze aflevering gaat het er iets sportiever aan toe. Kobe test namelijk de revelatie van de voorbije jaren: padel!

Hij is een complete padelleek, maar kan gelukkig rekenen op zijn goede vriend Aster Nzeyimana. Samen spelen ze een partijtje tegen Sabine Appelmans en Elke Clijsters. Sporza-journalist Maarten Vangramberen en de grappigste padelspeler van Vlaanderen, Guga Baul, geven ook enkele interessante weetjes mee.

Bekijk ‘#weetikveel’ op donderdag 20 januari om 21u30 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: The Accountant

Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskunde genie met meer affiniteit voor getallen dan voor mensen. Met een boekhouderskantoor in een kleine stad als dekmantel, verdient hij de kost als freelance boekhouder voor gevaarlijke criminele organisaties. Met een agent van Financiën (J.K. Simmons) op zijn hielen, neemt Christian een ultramodern roboticabedrijf aan als legitieme klant. Als Wolff dichter bij de waarheid komt over een onregelmatigheid waar miljoenen dollars mee gemoeid zijn, beginnen er rond hem plots veel doden te vallen. 

'The Accountant' is een Amerikaanse actiethriller uit 2016 geregisseerd door Gavin O'Connor en geschreven door Bill Dubuque. In de hoofdrollen herken je Ben Affleck, Anna Kendrick, J. K. Simmons, Jon Bernthal, Cynthia Addai-Robinson, Jeffrey Tambor, en John Lithgow.

Bekijk ‘The Accountant’ op vrijdag 21 januari om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top