Op Twitter heeft Britney Spears haar gal gespuwd over de uitingen van haar zus in een recent interview op televisie. Jamie Lynn Spears vertelde in dat interview over opvallende gebeurtenissen in hun jeugd.
Britney Spears zou Jamie ooit in een incident waarbij ze angst ervaarde, samen met zichzelf opgesloten hebben in een kamer. Ze zou toen ook een mes bijgehad hebben. De zus van Britney werkt op dit moment aan een boek met haar levensverhalen dat Things I Should Have Said zal heten. In het interview werd aan Jamie Lynn gevraagd waarom dat incident een plaats in haar memoires verdiende. "Ik denk dat het belangrijk is dat ik beschrijf hoe ik me voelde bij bepaalde angstaanvallen. Maar het is ook belangrijk om te vertellen dat ik toen nog een kind was. Ik was erg bang. Ik was ook erg ontzet dat ik zag dat zij niet veilig was." 

Als reactie op het interview tweette Britney Spears over de uitlatingen van haar zus. "De twee dingen waar ik mee bezig ben, zijn enerzijds dat mijn zus vindt dat ik de controle kwijt ben. Bovendien was ze vijftien jaar geleden amper bij mij? Dus waarom spreekt ze daar over terwijl ze er niet bij was? Wil ze een boek verkopen aan de hand van mijn naam?", schreef ze op Twitter.