Werken kennyS en AmaNEk aan een nieuw roster?

Nieuws | François “AmaNEk” Delaunay en Kenny “kennyS” Schrub zitten momenteel op de bank bij G2 Esports. Het duo is naar verluidt van plan om een nieuw team op te bouwen. Er zijn al verschillende try-outs gedaan met Franse spelers van ROYALS en GenOne, om het roster te vervolledigen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Terwijl de meeste grote CS:GO roster changes al zijn doorgevoerd, werken sommige spelers die nog aan de zijlijn staan nog aan hun toekomst. Zelfs als ze dan niet meer kunnen strijden in het hoogste niveau van het professionele circuit.

Volgens de bronnen van de nieuwssite 1PVCS, zouden de Fransen AmaNEk en kennyS werken aan een project rond een voorlopig nog onbekend roster. De voormalige teamgenoten zouden vastbesloten zijn om weer met elkaar te spelen in een nieuw team.

DBL Poney 2.0?

Er werden verschillende proeven georganiseerd om een potentieel roster samen te stellen. De twee spelers richtten zich daarvoor tot de leden van GenOne. Filip “Graviti” Brankovic is al getest, terwijl de jonge Ryan “Neityu” Aubry in de nabije toekomst try-outs zal doen.

Ook Jayson “Kyojin” Nguyen, ex-Vitality, wordt genoemd. Zijn naam lijkt echter veel minder waarschijnlijk. De 22-jarige staat nog onder contract bij Vitality, maar zit al in vergevorderde gesprekken met LDLC OL. De organisatie van Lyon zal dus het laatste woord hebben als de speler Vitality verlaat.

KennyS en AmaNEk tijdens het 9de seizoen van de ESL Pro League.

Als een organisatie in de toekomst belangstelling zou hebben voor dit roster, zou die enkele honderdduizenden euro moeten betalen om de spelers van G2 af te kopen. Eén organisatie toonde al interesse en wacht op een reactie van CEO Ocelote.

En indien het Franse project mislukt, zouden de twee sterren nog steeds kunnen overwegen om terug te keren naar de internationale scène met een team van jonge spelers. Dat zou een mooie comeback zijn, nadat ze van het G2-roster werden gehaald.

Vergeet niet dat kennyS op de bank werd gezet na de komst van landgenoot Audric “JACKZ” Jug. Die “streed” met AmaNEk om zijn plaats in het roster te behouden. Hoewel er nog niets officieel is, zal het vertrek van AmaNEk bij G2 Esports niet lang op zich laten wachten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top