Spelers opnieuw in staking bij RE Moeskroen: "Maak me grote zorgen over rest van het seizoen"

D1B Pro League | Bij RE Moeskroen moeten de spelers wederom te lang op hun salaris wachten. De onduidelijkheid rond de betalingen én rond de eventuele overname zorgde donderdag dan ook voor een nieuwe staking bij de spelersgroep.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Normaliter moesten de spelers donderdag normaliter twee keer het oefenveld op, maar na beraad met de technische staf werd er beslist om niet langer te trainen zolang de lonen van decemer niet betaald zijn.

"De directie probeert ons steevast gerust te stellen, maar we houden het niet langer uit", stelde aanvoerder Christophe Lepoint bij L'Avenir. "We zitten in een cruciale fase van het seizoen, maar we kunnen ons niet focussen op het sportieve omdat we financieel constant in onzekerheid leven. We hebben nu een sterk signaal nodig voordat we ons weer kunnen toeleggen op de competitie. Maar ik moet wel toegeven dat ik me grote zorgen maak over de rest van het seizoen."

Op 23/01 hervat Moeskroen de competitie met een thuismatch tegen Lierse Kempenzonen. De Henegouwers staan momenteel vijfde in het klassement en de match tegen de Kempenaars zou er wel eens over kunnen beslissen of Les Hurlus voor de rest van het seizoen naar boven of naar beneden mogen kijken. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top