De tv-optie Pickx Mix laat je lachen in februari

Kids | Ook in februari heeft de tv-optie Pickx Mix wat in petto om de koude wintermaanden op te vrolijken. Een nieuwe sitcom van de BBC en nieuwe avonturen van geliefde tekenfilmpersonages snellen de komende maand op je af!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Mister Winner

Mister Winner’ is een nieuwe sitcom van de BBC, geschreven door komiek Matt Morgan met collega Spencer Jones in de hoofdrol. Hij speelt de rol van Leslie Winner, een ironische familienaam, aangezien niets ooit goed lijkt te gaan voor de stuntelige Leslie. Toch blijft hij een eeuwige optimist. In de aanloop naar zijn huwelijk met Jemma (Lucy Pearman) moet hij onder andere nog proberen om zijn schoonvader (Shaun Williamson) te overtuigen.

De serie is vooral een vehikel voor fysieke komiek Spencer Jones. Die werd bekend in het Verenigd Koninkrijk als een van de makers van de kinderkomedie ‘Big Babies’. Later maakte hij het in het stand-up comedycircuit en werkte hij mee aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder een een vaste rol in de populaire sitcom ‘Upstart Crow’.

Ontdek ‘Mister Winner’ vanaf 12 februari elke zaterdag om 21u op BBC Entertainment, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Tom & Jerry in New York

Het eeuwige kat-en-muisspelletje tussen kater Tom en ondeugende muis Jerry loopt al sinds 1940. Toch hebben de avonturen van de twee dieren nog geen greintje glans verloren. De twee behoren tot de meest populaire tekenfilmfiguren aller tijden. In een nieuwe reeks tekenfilms rennen de kat en de muis los rond in New York, een vervolg op de speelfilm die vorig jaar uitkwam.

Tom en Jerry loodsen je weer langs de wolkenkrabbers van Manhattan. Ze verblijven nog steeds in het prestigieuze Royal Gate hotel, maar de chaos stopt zeker niet aan de lobby. Zo zie je door hun ogen Central Park, de gigantische musea van New York, beroemde warenhuizen… Samen met Spike, Horatio, Claudia, Butch, Frankie de rat, Little Quaker en Meathead zetten ze de Big Apple helemaal op stelten.

Ontdek ‘Tom & Jerry in New York’ vanaf 7 februari elke schooldag om 16u op Boomerang, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top