Spannende films en laatste seizoenen komen naar Netflix in januari

Series | Januari luidt het begin van het einde in voor de series ‘Ozark’ en ‘After Life’, de guilty pleasurereeks ‘Too Hot to Handle’ krijgt een derde seizoen en de film ‘Munich – The Edge of War’ komt na wat uitstel uit. Netflix heeft weer heel wat voor je in petto deze maand!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ozark seizoen 4, deel 1

Het einde nadert voor Marty Byrde en zijn familie. De makers kondigden aan dat het vierde seizoen van ‘Ozark’ het laatste wordt. De conclusie van de spannende misdaadthriller wordt in twee delen uitgebracht, de eerste zeven afleveringen komen vanaf 21 januari op Netflix. De reeks met Jason Bateman en Laura Linney geldt in elk van als een groot succesverhaal voor het streamingplatform.

In ‘Ozark’ verhuist Marty (Bateman) met zijn vrouw Wendy (Linney) naar de Ozarks, een groot meer in de Amerikaanse staat Missouri. Hij komt er echter niet van de natuur genieten: om zijn hachje en dat van zijn gezin te redden, moet hij er bedrijven overnemen en geld witwassen voor een Mexicaans drugskartel. Marty is vindingrijk, maar uiteindelijk geen geboren crimineel en niets lijkt goed te gaan. Hij moet onder andere het kartel, de lokale ondernemers en de FBI van hem af weten te houden.

Ontdek het vierde seizoen van ‘Ozark’ vanaf 21 januari op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

After Life seizoen 3

Ook het derde seizoen van Ricky Gervais’ tragikomische succesreeks ‘After Life’ zal het laatste zijn. De schrijver van series als ‘The Office’, ‘Derek’ en ‘Extras’ breit liefst op een hoogtepunt een einde aan zijn verhalen. Gewoonlijk is zelfs een derde seizoen hem er te veel aan, maar de Britse komiek liet verstaan dat hij de personages in ‘After Life’ zo rijk en gevarieerd vindt dat een derde seizoen aan de orde is.

‘After Life’ volgt Tony (Gervais), een journalist bij een kleine lokale krant die recent zijn vrouw Lisa (Kerry Godliman) verloor aan kanker. Aanvankelijk ziet hij zijn eigen verdriet als een excuus om “foert” te zeggen tegen beleefdheid en altijd en overal zijn zin te doen. Hij neemt geen blad voor de mond tegenover zijn familie, collega’s, de postbode… wat eens tot hilariteit leidt, en andermaal tot pakkende tragiek. Maar dan vecht zijn omgeving terug tegen zijn cynisme, wat hem stilaan dwingt om toch te proberen om een beter mens te worden.

Ontdek het derde seizoen van ‘After Life’ vanaf 14 januari op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Too Hot to Handle seizoen 3

Tien aantrekkelijke singles worden in een resort gezet waar ze zelden reden hebben om meer dan een zwempak aan te trekken. Samen moeten ze verschillende workshops doorlopen die hen vaak fysiek in contact brengen. Een recept voor eindeloos veel geflikflooi, zou je denken, ware het niet dat kussen of ander seksueel contact in deze realityreeks strikt verboden is. Telkens als iemand de regels verbreekt, gaat er geld uit te prijzenpot. Denk ‘Temptation Island’, maar dan alleen met de verleiders.

Guilty pleasure-entertainment is de reeks zeker, en dankzij de komische en snedige opmerkingen van de virtuele assistent/presentator, ingesproken door comedienne Desiree Burch, worden de deelnemers op tijd en stond eens op hun plaats gezet.

Ontdek het derde seizoen van ‘Too Hot to Handle’ vanaf 19 januari op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Munich – The Edge of War

We schrijven 1938 en de spanningen op het international toneel lopen hoog op. In Duitsland bereidt Adolf Hitler een invasie voor van Tsjecho-Slowakije terwijl de regering van het Verenigd Koninkrijk wanhopig probeert om een vredevolle oplossing te vinden en een tweede grote oorlog te vermijden. De Britse ambtenaar Hugh (George MacKay) en de Duitse diplomaat Paul (Jannis Niewöhner) zaten samen op school in Oxford. Nu komen ze elkaar weer tegen in München, waar een crisisberaad plaatsvindt. De twee oude vrienden worden verscheurd door hun banden met de twee kibbelende naties.

Munich – The Edge of War’ is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Engelse auteur en journalist Robert Harris. Hij concentreerde zich wel vaker op historische gebeurtenissen en verdiepte zich naast de omstandigheden rond de Tweede Wereldoorlog ook een tijd lang in het oude Rome. Harris is ook bekend als de auteur van de twee romans die hij later herwerkte tot de scenario’s voor de films ‘The Ghost Writer’ en ‘An Officer and a Spy’.

Ontdek ‘Munich – The Edge of War’ vanaf 21 januari op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top