De samenstelling van de bracket voor de Kick-Off Classic, een soort kick-off toernooi voor het competitieve seizoen van Call Of Duty: Vanguard, werd zojuist onthuld. Enkele explosieve ontmoetingen in de laatste fases behoren tot de mogelijkheden. Maak je agenda vrij van 21 tot 23 januari om niets van de competitie te missen.

Fans van de Call Of Duty-esport zullen blij zijn! Na de overwinning van Atlanta FaZe in de Call Of Duty Championship Grand Final, zullen de teams van de Call Of Duty League op 21, 22 en 23 januari opnieuw op de servers inloggen voor de Kick Off Classic. Dat wordt georganiseerd ter gelegenheid van de terugkeer van het competitieseizoen.

De Kick Off Classic maakt officieel geen deel uit van het 2022-circuit, aangezien het geen punten oplevert. Voor de teams die de wedstrijd rechtstreeks vanuit het Esports Stadium in Arlington, Texas zullen spelen, staat een geldprijs van $30.000 op het spel. Dit moet de verbindingsproblemen uit de wereld helpen die sommige teams vorig seizoen ondervonden.

De keuze van het publiek

En ook de fans mogen deelnemen aan dit evenement. De organisatie heeft het publiek laten stemmen over de matchups van de eerste ronde. Zo krijgen ze de kans om wedstrijden te zien die zij graag wilden zien vóór de start van het reguliere seizoen.

Atlanta FaZe, Minnesota RØKKR, OpTic Texas en Toronto Ultra, dat het kampioenschap van 2021 op zijn naam schreef, wachten in de tweede ronde op de qualifiers, en genieten dus een licht voordeel.

Er zijn een paar knallers op komst! Met name een wedstrijd tussen Optic en LA Thieves, twee teams met een verleden. En ook het duel tussen de New York Subliners en Boston zou vonken moeten geven. Onze redactie wedt op een eindoverwinning voor de Toronto Ultras!