Op zaterdag 22 januari vindt in het Antwerpse Sportpaleis de tweede editie plaats van "24 UUR LIVE", het online evenement ter ondersteuning van de (live) muzieksector tijdens de coronacrisis. 200 personen per tijdslot van twee of drie uur zullen het spektakel ook ter plaatse mogen bijwonen. De ticketverkoop start op vrijdag 14 januari.
"24 UUR LIVE" zal door het grote publiek opnieuw via HLN.be of de HLN app te volgen vallen, maar een kleine groep gelukkigen zal dus fysiek aanwezig mogen zijn. Op het middenplein van het Sportpaleis komen 50 tafels, telkens voor vier personen. Het evenement zal worden ingedeeld in tien tijdsblokken. "We zijn uiteraard veel meer toeschouwers gewoon in het Sportpaleis, maar de voldoening om opnieuw mensen te mogen ontvangen, is groot", zegt Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group.

Tijdens "24 UUR LIVE", dat die zaterdag om 18 uur van start gaat, zullen muzikant Miguel Wiels en zijn band meer dan 100 bevriende artiesten op het podium ontvangen om een etmaal lang live muziek van allerhande genres te brengen. Op de affiche staan onder meer 2 Fabiola, Axelle Red, Bart Peeters, De Romeo's, Hooverphonic, K3, Kommil Foo, Milow, Niels Destadsbader, Ozark Henry, Tourist LeMC, Urbanus en Willy Sommers.

Tickets worden uitsluitend per tijdsblok en per tafel van vier personen aangeboden tegen 156 euro (voor vier tickets). Voor de apotheose op zondag 23 januari van 15 tot 18 uur bedraagt de ticketprijs 236 euro (eveneens voor vier tickets).