NBK- maakt CS:GO-comeback bij MOUZ

Door Proximus

Deel dit nieuws

CS:GO is weer een veteraan rijker. Slechts enkele maanden na zijn VALORANT-debuut, keert NBK terug naar de FPS van Valve. Hij maakt zijn comeback niet bij een Frans team, maar wel bij het Europese roster van MOUZ.

De switch naar VALORANT verloopt bij vele CS:GO-veteranen niet zoals verwacht. Heel wat professionele spelers hebben moeite met een team te vinden, of krijgen heimwee naar de steegjes van Dust2, Mirage en Inferno. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat vele pro’s na enkele maanden een comeback naar de esport maken. Ook NBK kon de lokroep van de Valve-shooter niet weerstaan.

Zijn VALORANT-carrière heeft in totaal slechts een zestal maanden geduurd. Na teleurstellende resultaten met het Europese roster van OG Esports, werd NBK in februari 2021 op de bank gezet. Eind juni maakte hij bekend dat hij officieel overstapte naar de FPS van Riot, maar sindsdien kwam de Fransman amper aan de bak.

© MOUZ

Maar de Natural Born Killer heeft dan toch nieuw werk gevonden, bij het Europese roster van MOUZ. De Duitse organisatie verloor met de transfer van ropz naar FaZe en het vertrek van chrisJ de afgelopen week heel wat vuurkracht. Het is nu aan de IGL om de overgebleven spelers naar nieuwe trofeeën te leiden.

Ter herinnering: de Fransman stond jarenlang aan de top van de esport. In zijn beste periode, bij de Franse rosters van LDLC en Envy, won hij twee Majors. De veteraan trok daarna naar G2 Esports. Samen met KennyS won hij onder andere Dreamhack Masters Malmö en het vijfde seizoen van de ESL Pro League. Zijn periodes bij Vitality en OG Esports waren minder succesvol.

NBK krijgt een vijftal weken om zich bij MOUZ in te werken: het nieuwe roster zal zijn debuut maken tijdens de play-ins van IEM Katowice, die op 15 februari van start gaan. Dat toernooi kan je uiteraard volgen op Proximus Esports!

Copyright afbeelding: MOUZ

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top