eClub Brugge werft Fransman Gringo aan voor 2022

Door Proximus

Deel dit nieuws

eClub Brugge, dat al enkele maanden het CS:GO-circuit van de Benelux domineert, heeft de komst van de Fransman Kilian “Gringo” Garcia aangekondigd. De voormalige speler van Ambush Esport zal Robin “simix” Bynens vervangen.

Met het begin van het nieuwe seizoen in zicht, is het voor organisaties tijd om de laatste aanpassingen aan hun rosters door te voeren, om ervoor te zorgen dat ze 2022 in de best mogelijke vorm beginnen.

Maar zoals het gezegde luidt: alles kan beter! Dat heeft eClub Brugge goed begrepen. Ondanks een uitstekend 2021, inclusief de eindzege in de ESL Benelux Winter Split, besloot de organisatie om aan de opstelling te sleutelen. De Belg simix zal worden vervangen door de Fransman Gringo, die van Ambush Esports komt.

De 22-jarige speler verlaat dus zijn comfortzone. Na enkele jaren in Frankrijk, in een 100% Franstalig team, gaat Gringo de internationale toer op. Hij zal moeten communiceren in het Engels, met de aanwezigheid van de Nederlandstaligen Stev0se en ritchiEE, en de Polen matty en N0tice.

En Gringo heeft geen tijd om uit te rusten. Na slechts één optreden op het BACK TO BACK Tournament in december, waar het team drie keer verloor, zal hij alles op alles moeten zetten om de grote finale van het tweede seizoen van de NumberOne-competitie te winnen.

De laatste ronde van het tweede seizoen van het NumberOne-circuit – © NumberOne

Een toernooi waarin hij het zou kunnen opnemen tegen zijn vroegere teamgenoten van Ambush Esport. Hoewel de twee ploegen niet aan dezelfde kant van de bracket staan, zouden ze elkaar in de halve finales of de grote finale kunnen ontmoeten, als ze zich beiden weten te kwalificeren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top