Nog één keer achter de schermen bij 'Undercover', seizoen 3

Series | Vanavond liep het derde seizoen van de successerie ‘Undercover’ met een knaller af op Eén. Voor wie nog uitgesteld wil kijken: geen zorgen, grote spoilers vind je hier niet terug. Maar wij wierpen wel weer een blik achter de schermen en onderzoeken alvast de mogelijkheid voor meer ‘Undercover’.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Seizoen 3 van ‘Undercover’ toonde de misschien wel onvermijdelijke confrontatie, de samenwerking en de (definitieve?) conclusie van undercoveragent Bob en drugsbaron Ferry. Fans van de reeks, en dan misschien vooral de Nederlandse kijkers die in seizoen 2 toch wat Frank Lammers misten, kregen daarmee exact waar ze op zaten te wachten. Het ging er vaak hard aan toe, maar door noodzaak kwamen de twee rivalen bijwijlen ook goed samen en redden ze zelfs elkaars hachje. Maar wie de reeks tot nu volgt, weet dat het niet goed blijft gaan.

In de spectaculaire finale kregen we onder andere een spannende achtervolging te zien, en Proximus Pickx toont je hoe die in beeld is gebracht. Acteren en tegelijk aan 100 kilometer per uur over een landweggetje knallen is niet het beste idee, dus werd een stuntwagen gebouwd. Die kon een chauffeur vanop een rolkooi op het dak besturen zodat Ferry zijn handen vrij had. In een zware crash (zijn wagen wordt op de set omgekiept door een tractor) wordt Lars zwaargewond – of was het toch regisseur Joël Vanhoebrouck die zijn geduld verloor met acteur Yannick van de Velde?

Meer 'Undercover'?

Op de fanpagina’s van ‘Undercover’ smeken gebruiker al om een vierde seizoen, maar komt dat er wel? Of komen er, in lijn met de film ‘Ferry’ nog spin-offs van de serie? In een interview met Proximus Pickx zei showrunner en schrijver Nico Moolenaar alvast dat een paar van die vragen beantwoord zouden worden in het einde van het derde seizoen. Welke antwoorden er zijn, willen we nog niet spoilen, maar Moolenaar zei wel: “Los van de antwoorden in het derde seizoen is het een geweldig leuk universum om in te vertoeven. Ik schrijf graag over deze personages en ik heb nog niet het gevoel dat ik uitverteld ben.” Wij lopen alvast op hete kolen.

Lees hier nog eens al onze interviews en bekijk de video’s achter de schermen van het afgelopen seizoen van ‘Undercover’:

Wil je nog meer 'Undercover? Bekijk ‘Ferry’ op zondag 16 januari om 21u05 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top