Ruth Beeckmans, Kevin Janssens en Andy Peelman zijn nieuwe gezichten in tweede seizoen van ‘The Masked Singer’

Muziek | Terwijl Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker vorig jaar al meededen met het eerste seizoen van het populaire muziekprogramma, krijgen zij dit jaar versterking van drie nieuwe 'dieren'. Wolf, Aap en Duiveltje aka Kevin Janssens, Ruth Beeckmans en Andy Peelman zullen dit jaar aantreden in het speurdersteam.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Toch is het programma voor Peelman, Beeckmans en Janssens niet helemaal nieuw. Vorig jaar beleefden ze het namelijk allemaal zelf waardoor ze als geen ander weten wat er bij het programma komt kijken. Maar kunnen hun ogen en oren ook de zin van de onzin scheiden, tips opmerken en de bekende gezichten ontmaskeren? Voor hen en voor Julie, Karen en Jens wordt het opnieuw een mindfuck van jewelste. De 6 topspeurders zullen in 'The Masked Singer' afwisselend per 4 achter de paneldesk zitten om mee te raden. Helpen ze elkaar zo aan nieuwe inzichten? Later in de show schudt 'The Masked Singer' ook nog enkele mysterieuze en verrassende gastspeurders uit de mouw. 

De zes BV’s zullen doorheen het programma moeten achterhalen wie echt achter de maskers van Radijsje, Robots, Edelhert, Ridder, Roos, Miss Poes, Papegaai en Cycloop zitten. Niels Destadsbader neemt de presentatie van het programma op zich. Het opzet van het programma luidt als volgt. De deelnemende bekende Vlamingen zijn gehuld in een opvallend kostuum en krijgen bovendien de naam van dat opvallende kostuum. In een kort filmpje vertellen ze met vervormde stem iets meer over hun identiteit. Nadien treedt ‘The Masked Singer’ op. In een optreden voor publiek en jury moeten ze een nummer zingen zonder vervormde stem. Uiteindelijk is het aan de jury om te raden wie er achter het masker schuilt.

Wie wordt opvolger van Sandra Kim?

In elke aflevering worden twee deelnemers tegenover elkaar geplaatst. Na elk duel stoot de winnaar door naar de volgende aflevering terwijl de verliezer in het ‘risicogebied’ terechtkomt. De verliezende deelnemers mogen namelijk achteraf kiezen wie door mag naar de volgende aflevering. Dat doen ze samen met het aanwezige publiek in de studio en een groep televisiekijkers die het programma tijdens de opname op afstand volgen. De deelnemer met het laagste aantal stemmen valt af en moet zijn of haar identiteit bekendmaken

Vorig jaar kwam Sandra Kim na acht afleveringen als winnaar uit de bus. Zij was vermomd als koningin en eindigde uiteindelijk net voor Giovanni Kemper. Hij kreeg het kostuum van een duiker en eindigde voor Kevin Janssens die als wolf op de derde plaats eindigde. Bart Tommelein was vorig jaar een opvallende deelnemer. In het kostuum van een monster eindigde de burgemeester van Oostende vorig jaar als tiende en laatste. 

Bekijk ‘The Masked Singer’ vanaf 19 januari om 20u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top