Heeft Team Vitality net het nieuwe superteam van CS:GO aangekondigd?

Door Proximus

Deel dit nieuws

De aankondiging werd verwacht door het publiek, en nu is het officieel. De voormalige Astralis-sterren zonic, Magisk en dupreeh maken vanaf nu deel uit van het Team Vitality-roster van 2022. Ze voegen zich bij het team van apEX, misutaaa en ZywOo.

Zijn we getuige van de geboorte van het nieuwe superteam van Counter-Strike: Global Offensive? De aankondiging van Team Vitality op woensdag 5 januari, en de ambitie die de organisatie toont, doen ons geloven van wel.

De Franse organisatie kondigde namelijk de komst van een trio aandat zijn stempel heeft gedrukt op de competitieve scene van CS:GO. Vanaf vandaag mag Team Vitality Peter “dupreeh” Rasmussen en Emil “Magisk” Reif, die eerder deze maand door Astralis werden ontslagen, tot zijn spelers rekenen. Coach Danny “zonic” Sørensen zal hen als coach bijstaan.

Vitality verandert van koers

De transfers betekenen op zijn zachtst gezegd een kwaliteitsinjectie voor het CS:GO-roster van de Franse organisatie. Dat ondanks het vertrek van shox naar Team Liquid en XQTZZZ naar G2 Esports. Maar afgezien van het niveau van de spelers, betekent het nieuws vooral een enorme koerswijziging van Team Vitality.

Na het uitproberen van een 100% Frans project, dat deel uitmaakte van de wereldtop, gaat de organisatie onder leiding van Fabien “Neo” Devide nu de internationale toer op door drie Denen aan te werven. Met deze transfer toont Vitality duidelijk de ambitie om terug te keren naar de top van de rangschikking, zelfs als dat een verandering van aanpak betekent.

De CEO van de organisatie herinnerde ons aan die ambitie in de recentste documentaire die op het officiële Youtubekanaal werd gepubliceerd. Daarin vertelt hij over de laatste paar maanden van het team: “Als we het team aanpassen, is dat om jongens terug te brengen die een winnaarscultuur hebben, jongens die Majors hebben gewonnen en die ons zullen helpen winnen door onze spelers vooruit te helpen.

Die mentaliteit beheerst het trio volledig. Vergeet niet dat de Denen deel uitmaakten van de versie van Astralis die drie Majors op rij won. Een prestatie die nog geen enkel team kon evenaren.

Het roster van Team Vitality voor 2022:

  • Dan “apEX” Madesclaire ????
  • Mathieu “ZywOo” Herbaut ????
  • Kévin “misutaaa” Rabier ????
  • Peter “dupreeh” Rasmussen ????
  • Emil “Magisk” Reif ????
  • Danny “zonic” Sørensen ???? (coach)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top