Seizoen 4 van 'Dertigers' is klaar om weer records te breken

‘Dertigers’, de succesformule van Eén waarin we de dagelijkse levens van vriendengroep Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje volgen, is vanaf 10 januari terug met een vierde (en laatste!) seizoen. Het derde seizoen brak alle streamingrecords op VRT NU toen het in zijn geheel online gelanceerd werd, dus ook het vierde seizoen zal door de meest toegewijde fans in één keer gebingewatcht kunnen worden.

Toen het tweede seizoen van soapserie ‘Dertigers’ enkele dagen online stond, hadden al 1.392.878 kijkers afgestemd. Bij het derde seizoen waren dat in evenveel dagen 2.314.928 kijkers. Enkele honderden fans hadden in de eerste 24 uur al het hele seizoen uitgekeken. Wij zijn alvast benieuwd hoe goed het vierde seizoen zal scoren op het streamingplatform van de VRT. De vierde reeks wordt op maandag 10 januari in zijn geheel op VRT NU gezet en vanaf dan ook van maandag tot en met donderdag uitgezonden op Eén.

Het vierde seizoen speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van het derde af. Tussen Alex, Elias en hun pleegdochter Renée groeit al een sterke band, maar wanneer de mama van Renée weer in de picture komt, dreigt dat roet in het eten te gooien. Ook het nieuw samengestelde gezin van Bart en Caroline loopt niet gesmeerd. De tienerzoon van Caroline, Thomas, lijkt hem namelijk niet makkelijk te aanvaarden als pluspapa.

De kinderen van Tinne dragen hun nieuwe plusmama dan weer wel op handen, en dat schiet bij haar in het verkeerde keelgat. Terwijl de nieuwe vriendin van Bart opgenomen wordt in de vriendengroep, voelt zij zich steeds meer verloren. Nora voelt zich ook steeds meer afgezonderd van haar vrienden, want zij heeft haar hart gevolgd om in Vosselaar in te trekken bij Hans. Is die afstand nog overbrugbaar?

Pieter en Saartje zijn nog steeds een koppel en Pieter wil, nu ze samenwonen, een volgende stap zetten. Ze zijn op zoek naar een eigen appartement, maar Pieter ziet een huwelijk en een kind ook wel zitten. Maar daar is Saartje nog niet klaar voor.

Het nieuwe seizoen van ‘Dertigers’ belooft de hoofdpersonages dus opnieuw een pak herkenbare problemen en intriges voor te schotelen. En aangezien dit het laatste seizoen van 'Dertigers' wordt, hebben de schrijvers ongetwijfeld alles uit de kast gehaald.

Bekijk ‘Dertigers’ van maandag tot en met donderdag om 22u20 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Series

Bekijk alles
Top