LA Rams en Las Vegas Raiders willen regulier seizoen op goed elan afsluiten

Sport | De start van het nieuwe jaar verandert niets aan de goede gewoontes, dus ook de NFL is weer op de afspraak met twee mooie affiches die je op Eleven Sports, beschibaar via de tv-optie Pickx Sports, kan bekijken. De LA Rams staan tegenover de San Francisco 49ers terwijl de Las Vegas Raiders het voor de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen opnemen tegen de Los Angeles Chargers. Voor de eliminatierondes is alles nog mogelijk.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zes op zes voor de Rams?

De Rams boekten afgelopen weekend hun vijfde overwinning op rij door het te halen van de Ravens, die enkele sterkhouders moesten missen. Het ging de hele wedstrijd lang nek aan nek, tot LA in de laatste seconden met een beslissende interceptie en touchdown van Odell Beckham het voordeel nam.

Hoewel de Rams de ene overwinning na de andere halen, loopt het toch niet van een leien dakje. Matthew Stafford speelt weifelend en Jalen Ramsey heeft zelfs een handgemeen gehad met een teamgenoot tijdens de laatste match. Toch hebben de leiders van de NFC West een zesde opeenvolgende overwinning op het oog. De Rams zullen het dan moeten halen van de San Francisco 49ers die ook nog steeds van een ticket voor de play-offs mogen dromen. Dan zullen de 49ers een beter resultaat moeten boeken dan de Saints. Er staat dus veel op het spel voor de mannen uit San Francisco.

Hint van play-offs tussen Chargers en Raiders

Wie landt op de tweede plaats in de AFC West en bemachtigt dus een ticket voor de play-offs? Dat is de vraag waarop we in de nacht van zondag op maandag antwoord krijgen met de wedstrijd tussen de Las Vegas Raiders en de Los Angeles Chargers. De twee ploegen hebben momenteel een gelijk aantal punten, maar het zijn de Chargers die in de onderlinge wedstrijden het voordeel hebben.

Die Chargers rechtten afgelopen zondag de rug met een overwinning nadat ze hun twee voorgaande wedstrijden verloren. Bij Las Vegas heerst een heel andere dynamiek, aangezien de Raiders een uitstekend seizoenseinde tegemoet gaan. Met drie opeenvolgende overwinningen hebben ze nu hun zinnen gezet op de felbegeerde play-offs. Om maar te zeggen dat we een wedstrijd zullen krijgen die zeker de spanning van de play-offs zal benaderen!

Volg de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Het programma van de 17de speeldag op Eleven Sports:

Zondag 9 januari

  • Los Angeles Rams – San Francisco 49ers: om 22u45 op Eleven Sports 2

Maandag 10 januari

  • Las Vegas Raiders – Los Angeles Chargers: om 2u20 op Eleven Sports 2

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top