Feyenoord helpt Waasland-Beveren aan een vervanger voor Albanese

Challenger Pro League | De fans van Waasland-Beveren hebben niet lang moeten wachten op een opvolger voor Alessandro Albanese. Die ruilde dinsdag de Freethiel in voor de Oostendse Diaz Arena, maar zijn plekje in de Beverse kleedkamer werd woensdag alweer ingevuld door een andere linksbuiten; Aliou Baldé.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Baldé is een 19-jarige Senegalees die een half jaartje gehuurd wordt van Feyenoord. De offensieve flankspeler kwam vorige winter (januari 2021) over vanuit zijn vaderland, maar kon nog niet imponeren.

Meer zelfs, eerder dit seizoen werd Baldé door Arne Slot nog terug gezet naar de U21 omdat de coach van Feyenoord niet tevreden was over de prestaties van Baldé op en naast het trainingsveld. Via een uitleenbeurt aan Waasland-Beveren moet de jonge winger nu bewijzen dat hij weldegelijk de juiste attitude aan de dag kan leggen om te slagen in het Europese profvoetbal.

Het nieuws werd nog niet officieel bevestigd door Waasland-Beveren, maar dat zou slechts een kwestie van tijd zijn. De doorgaans goed geïnformeerde Feyenoordwatcher Mikos Gouka maakte het nieuws bekend via z'n Twitteraccount.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top