Daar komt de seizoensfinale van 'Undercover'!

Series | Het nieuwe seizoen van ‘Undercover’ was de afgelopen weken met telkens ongeveer een miljoen kijkers op zondagavond een van de best bekeken programma’s op de buis. We voorspellen dat ook komende zondag talloze kijkers aan hun televisietoestel gekluisterd zullen zitten, want dan krijgen we de spannende seizoensfinale voorgeschoteld.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In het derde seizoen van ‘Undercover’ kregen heel wat Nederlandse fans wat ze in het tweede seizoen een beetje misten: meer Ferry Bouman! En deze keer moesten hij en Bob samenwerken om een mol te ontmaskeren bij de politie. Om de identiteit van die mol te vinden, moesten ze samen infiltreren in het criminele netwerk van de familie Bulut.

Van de eerste gewelddadige confrontatie tussen Ferry en Bob – die uiteraard nog niet bepaald de beste vrienden zijn, maar die door de omstandigheden niet anders kunnen dan samenwerken – tot de stunts met tractoren en sportwagens: het seizoen zat al vol hoogtepunten en spektakelsettings. De makers van ‘Undercover’ gooiden werkelijk alles in de strijd. De volatiele chemie tussen Tom Waes en Frank Lammers was terug, net als de intimiderende nieuwe misdaadfamilie, met acteurs Nazmiye Oral en Murat Seven op kop. Ook de rechterhand van het misdaadkoppel, Timur, gespeeld door Gökhan Girginol, die er vanaf het eerste moment van overtuigd is dat er iets niet pluis is met Bob (alias Peter Bogaert) en Ferry, zorgde voor vuurwerk.

Aan de vooravond van de seizoensfinale lijkt alles nog mogelijk. De volatiele relatie tussen Bob en Ferry heeft een dieptepunt bereikt. Bob moet zijn familie beschermen tegen de onvoorspelbare drugsbaron, en daarvoor zouden wel eens drastische maatregelen nodig zijn. Niemand zal dit seizoen zonder kleerscheuren afsluiten.

Achter de schermen

Dat opnames niet altijd even makkelijk verliepen in coronatijden, dat Tom Waes niet al zijn eigen stunts mag uitvoeren, dat Murat Seven op gehoor Nederlands moest spreken en nog veel meer leerde je dankzij de interviews en video’s achter de schermen op Proximus Pickx. Dus als jij aan de vooravond van de spannende finale nog even alle puzzelstukjes bij elkaar wil leggen, blik je maar beter nog even terug!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top