New year, new movies

Films | Welke ongelooflijke films heeft het jaar 2022 allemaal voor jou in petto?

Door MF

Deel dit nieuws

Het is de moeite. Neem snel een kijkje!

Avatar 2

Na het epische ‘Avatar’ uit 2009 komt in 2022 eindelijk het langverwachte vervolg ‘Avatar 2’, opnieuw van topregisseur James Cameron. In de nieuwe film hebben Jake Sully (Sam Worthington) en Neytiri (Zoe Saldana) als Na’vi een gezin gesticht. Ze doen er alles aan om samen te kunnen blijven, maar het duurt niet lang voor hun rust verstoord wordt door een bedreiging van weleer. Er zitten een aantal nieuwe acteurs in deze cast om naar uit te kijken: Kate Winslet, Vin Diesel, Cliff Curtis, Edie Falco... Niet te missen! Vanaf 14 december bij ons te zien.

The 355

‘The 355’ laat je genieten van niet minder dan vijf topactrices! Nadat een geheim wapen dat de hele wereld kan bedreigen in foute handen terechtkomt, worden vijf spionnen aangesteld om die aanslag te voorkomen. CIA-agent Mason Brown (Jessica Chastain), Duits agent Marie (Diane Kruger), computerspecialist Khadijah (Lupita Nyong’o), psychologe Graciela (Penélope Cruz) en de geheimzinnige Lin Mi Sheng (Binbing Fan) reizen de wereld rond en moeten elkaars talenten leren appreciëren en samenwerken om deze missie tot een goed einde te brengen. Vanaf 5 januari bij ons te zien.

Deep Water

De psychologische thriller ‘Deep Water’ is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1957 van auteur Patricia Highsmith. Ben Affleck en Ana de Armas spelen het getrouwde koppel Vic en Melinda Van Allen, bij wie de liefde voor elkaar ver te zoeken is. In een poging om elkaar te pesten, beginnen ze gevaarlijke spelletjes te spelen. Tot iemand sterft en Vic de hoofdverdachte wordt. Met ook Kristen Connolly, Tracy Letts en Finn Wittrock.

Morbius

‘Morbius’ brengt een van de meest verscheurde en intrigerende personages uit de Marvel Comics op je scherm. Oscarwinnaar Jared Leto kruipt in de huid van Michael Morbius, een dokter die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. In een poging om zichzelf en anderen met dezelfde ziekte te redden, probeert hij een risicovolle medische behandeling. Eerst lijkt het een groot succes, maar dan blijkt dat iets donkers zich in hem genesteld heeft. Welke kant kiest hij? Vanaf eind januari bij ons te zien.

Death on the Nile

De mysterieuze thriller ‘Death on the Nile’ vertelt het verhaal van Agatha Christies gelijknamige boek. Aan boord van de S.S. Karnak verloopt alles gemoedelijk, tot een van de passagiers, de rijke Linnet Ridgeway-Doyle (Gal Gadot), vermoord wordt. De Belgische detective Hercule Poirot (Kenneth Branagh) moet alles op alles zetten om de dader te vinden voordat die weer zijn slag slaat. Maar iedereen heeft een motief. Weet jij wie het gedaan heeft? Vanaf 9 februari bij ons te zien.

Legally Blonde 3

In ‘Legally Blonde 3’ is je favoriete stijlvolle en slimme blonde advocate Elle Woods (Reese Witherspoon) terug! Verheug je op enkele iconische blijvers zoals de ‘bend and snap’, maar leer Elle ook kennen als veertiger in het jaar 2021. Waar is ze mee bezig? Met scriptschrijvers als Mindy Kaling en Dan Goor kan het alvast niet misgaan. Wij kunnen alvast niet wachten!

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ is het vervolg op ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ en al de derde film in de reeks ‘Fantastic Beasts’, een zijtak in de fantasiewereld van Harry Potter. Professor Albus Perkamentus (Jude Law) is bang dat zijn machtige tegenstander Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de controle over de tovenaarswereld wil grijpen. Daarom geeft hij Newt Scamander (Eddie Redmayne) de opdracht een team van tovenaars samen te stellen om de volgers van Grindelwald te bekampen. Op hun missie komen ze nieuwe en oude magische wezens tegen, maar Perkamentus blijft de grote afwezige. Hoe lang nog? Vanaf april bij ons te zien.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top