Sluit de eerste week van 2022 af met deze spannende televisiefilms

Films | De eerste week van 2022 ligt bijna achter ons. Dat wil zeggen dat er dit weekend nog heel wat nieuwjaarswensen overgemaakt moeten worden en visites op de planning staan. Gelukkig is er na al die ontmoetingen ook nog iets te zien op televisie. Deze leuke films die Proximus Pickx voor jou opsomt, bijvoorbeeld.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: ‘The Jungle Book’ (2016)

Het kleine jongetje Mowgli (Neel Sethi) woont in de jungle samen tussen de wolven die hem hebben opgenomen in hun roedel. Op een dag krijgt Mowgli een aanvaring met Shere Khan (Idris Elba), een nukkige tijger die ooit door mensen werd verwond en in het jongetje een potentieel gevaar ziet. Mowgli ziet zich genoodzaakt om de benen te nemen en wordt geholpen door Bagheera de panter (Ben Kingsley) en Baloo de beer (Bill Murray). Die proberen hem te beschermen tegen de vele gevaren uit de jungle en Mowgli naar de mensenwereld te helpen.

Bekijk ‘The Jungle Book’ op vrijdag om 20u30 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Zaterdag: ‘A Star is Born’ (2018)

Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die aan lager wal is geraakt. Per toeval ziet hij op een avond de jonge, verlegen Ally (Lady Gaga) optreden in een travestietenbar. Maine is ervan overtuigd dat de zangeres het ver kan schoppen en nodigt haar uit om mee op tour te gaan. Ally zet, op aandringen van Jackson Maine, de stap naar het podium en de twee krijgen ook liefdevolle gevoelens voor elkaar. Ally krijgt bovendien steeds meer succes maar daar heeft Maine het steeds moeilijker mee.

Bekijk ‘A Star is Born’ op zaterdag om 20u55 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Zondag: 'Police Academy 7: Mission to Moscow' (1994)

De Russische autoriteiten zitten met de handen in het haar: de peetvader van de lokale maffia, Konstantine Konali (Ron Merlman), wil zijn grip op hoofdstad Moskou en het hele land uitbreiden. Daarom wordt de hulp ingeschakeld van de oude rotten van de Police Academy. Die moeten Konali’s plannen dwarsbomen en de man achter slot en grendel krijgen.

Bekijk ‘Police Academy 7: Mission to Moscow’ op zondag om 23u15 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top