Maak het voorjaar extra spannend met deze nieuwe series op Canvas!

Films |

Binnenkort loopt het vierde seizoen van ‘The Handmaid's Tale’ af op Canvas. Gelukkig hebben de knappe koppen achter de tv-zender genoeg andere televisieseries besteld zodat het voorjaar van 2022 even spannend kan blijven. Proximus Pickx geeft jou alvast een overzicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Fires'

In deze nieuwe zesdelige Australische televisieserie over de Black Summer-bosbranden uit 2020 zien we hoe de lokale bevolking de oprukkende vlammen tracht tegen te houden en er alles aan doet om inwoners, huizen en dorpen te redden van de allesverwoestende vuurzee. Levens werden gered, maar er gingen ook levens verloren. Die tragiek brachten de makers van ‘Fires’ zeer ontroerend in beeld.

Bekijk ‘Fires’ vanaf 12 januari elke woensdagavond om 22u15 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'Domina'

In het jaar 44 voor Christus wordt de toenmalige Romeinse dictator Julius Caesar om het leven gebracht en dat zet een hele reeks gebeurtenissen in gang. Ook in het leven van de jonge Romeinse edelvrouw Livia Drusilla (Kasia Smutniak). Zij moet zich een weg zien te banen doorheen het nieuwe politieke landschap in Rome en leert om strategisch, onverbiddelijk en zelfs moordlustig te werk te gaan. Op die manier wordt Livia één van de machtigste vrouwen ter wereld.

Bekijk ‘Domina’ binnenkort op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'Showtrial'

Wanneer Hannah Ellis, een voorbeeldige Britse studente, plotseling vermoord wordt teruggevonden gaat de politie uit op onderzoek. Alle sporen wijzen naar Talitha Campbell (Céline Buckens), een rijke arrogante medestudente wiens groene sjaal als moordwapen werd teruggevonden. Talitha claimt dat ze niets met de moord heeft te maken maar dat wordt tegengesproken door haar vriend Dhillon. Als kers op de taart heeft Talitha niet het meest charmante karakter, hierdoor dreigt de publieke opinie tegen haar te keren…

Bekijk ‘Showtrial’ binnenkort op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'Blinded: Those Who Kill'

De Deense inspecteur Jan Michelsen (Kenneth M. Christensen) roept de hulp in van profiler Louise Bergstein (Natalie Madueño) om de onrustwekkende verdwijningen van een aantal jonge meisjes op te lossen. Samen proberen ze te achterhalen wie er achter de ontvoeringen zit en wat de volgende plannen zijn van de kidnapper. De dader probeert de twee onderzoekers voor te blijven en gaat steeds driester te werk… Na een tijdje stellen de onderzoekers zich de vraag of er niet meerdere kidnappers aan het werk zijn.

Bekijk ‘Blinded: Those Who Kill' binnenkort op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'Vigil'

In deze spannende zesdelige BBC-televisieserie zien we hoe de Britse inspecteur Amy Silva (Monic Hendrickx) aan boord gaat van de Britse kernduikboot HMS Vigil om de doodsoorzaak van een bemanningslid te onderzoeken. Die had eerder het verbod gekregen om een verdacht ongeval op zee te melden aan de hulpdiensten en werd later levenloos aangetroffen in zijn kajuit. Silva wordt langs alle kanten tegengewerkt op de duikboot, mag niet communiceren met de buitenwereld tijdens haar onderzoek en krijgt bovendien te maken met claustrofobische aanvallen…

Bekijk ‘Vigil’ binnenkort op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'Huss'

Katarina Huss (Karin Franz Körlof) wil net als haar moeder detective worden en sluit zich daarom aan bij de politieacademie in Göteborg. Daar wordt ze geconfronteerd met de minder fraaie kanten van de maatschappij maar ook met het wantrouwen van haar collega’s jegens haar. Die storen zich aan de aanwezigheid van Huss en laten het niet na om dat over te brengen. Wanneer Huss promotie maakt, ontdekt ze nog meer verraad en corruptie bij haar collega’s.

Bekijk ‘Huss’ binnenkort op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top