Warzone Pacific: Hoe laat je het level van je wapens snel stijgen?

Esports | Aangezien Vanguard net in Warzone is geïntegreerd en een groot aantal nieuwe wapens met zich meebrengt, zijn spelers momenteel druk bezig hun wapens te levelen om er ten volle van te profiteren. Hier volgt een kleine tip over hoe je dat zo snel mogelijk kan doen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Warzone Pacific staat al enkele weken op de servers. Terwijl de spelers nog aan het wennen zijn aan de map, hebben een groot aantal van hen een probleem aangekaart dat van invloed is op spelers die het spel niet bezitten, en dus geen gebruik kunnen maken van de multiplayer: de tijd die nodig is om een wapen naar het maximale niveau te brengen, een noodzakelijke taak voor elke speler die besluit gebruik te maken van de beste versie van datzelfde wapen.

En dan hebben we het niet over een of andere skin die op het laatste niveau beschikbaar is, maar over meerdere accessoires die de prestaties van je wapen aanzienlijk kunnen wijzigen. Zo kun je een licht machinegeweer ombouwen tot een krachtig aanvalsgeweer, een machinegeweer sneller hanteerbaar maken of zelfs de richttijd van je favoriete sniper verkorten, een essentiële voorwaarde voor je mooiste quick-shots.

Je zal het begrepen hebben, het bezitten van wapens op het hoogste niveau zal je veel meer mogelijkheden en completere oplossingen geven op de nieuwe map. Als je het spel niet hebt en er dus geen gebruik van kan maken om je wapens te levelen, is hier een trucje dat je heel wat tijd zou moeten besparen.

Voor de meer doorgewinterde spelers onder ons zou deze truc je iets moeten zeggen, want hij werd al gebruikt in de Plunder-modus. Nu dat Activision dat heeft rechtgezet, moet je je op de Resurgence-modus focussen. Activeer eerst een double XP weapon token. Dit, gecombineerd met de dubbele XP in de verschillende spelmodi, zou je al in staat moeten stellen om de benodigde tijd sterk te verminderen.

Nadien moet je simpelweg naar de verschillende “Verkennings”-missies gaan die beschikbaar zijn. De map is veel kleiner dan in de oorspronkelijke versie, dus zullen deze contracten je vaak naar dezelfde plek terugsturen. Het enige wat je moet doen is een helikopter nemen en er zoveel mogelijk pakken terwijl je teamgenoot naast het punt blijft dat beveiligd moet worden.

Vergeet natuurlijk niet jezelf uit te rusten met het wapen dat je wilt levelen wanneer je de opdrachten uitvoert, anders moet je weer helemaal opnieuw beginnen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top