Met deze films en series overleef je het eerste weekend van het jaar

Films | Geen grote plannen op oudjaar? Ben je al op zoek naar een goeie film om je kater van zaterdag 1 januari mee door te komen? Of zoek je gewoon een film om zondagmiddag even uit te rusten van al het feestgedruis na de jaarwisseling? Proximus Pickx lijst even voor je op welke films en series je kan bekijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: 'Home Alone 2: Lost In New York'

Als er een film niet mag ontbreken in het lijstje van ‘te bekijken films’ op oudjaar, dan is het wel de tweede film van ‘Home Alone’. De eerste film wordt traditioneel op kerstavond uitgezonden, exact een week later kunnen we het vervolg bekijken. In ‘Home Alone 2: Lost in New York’ slaat het noodlot opnieuw toe voor de kleine Kevin, als hij per ongeluk in het verkeerde vliegtuig stapt. Zijn hele familie is op weg naar Miami, maar Kevin belandt in New York. Tot overmaat van ramp blijken de “Wet Bandits” ook nog eens ontsnapt te zijn en hun werkterrein verlegd te hebben … naar New York. Gelukkig heeft Kevin de creditcard van zijn vader op zak en kan hij zich wel een aantal leuke dingen permitteren, zoals een kamer in het luxueuze Plaza Hotel. Maar of hij daarmee uit de handen van Harry en Marv kan blijven? Dat ontdek je vrijdagavond!

Bekijk ‘Home Alone 2: Lost In New York’ op vrijdag 31 december om 20u30 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: 'The Lost Daughter'

De grote winnaar op de recente Gotham Awards was ongetwijfeld ‘The Lost Daughter’, het regiedebuut van actrice Maggie Gyllenhaal. Haar adaptatie van de gelijknamige roman van Elena Ferrante won vier Gotham Awards, waaronder die voor Beste Speelfilm, Regie en Scenario. Olivia Colman schittert in ‘The Lost Daughter’ als Leda, een gescheiden letterkundige van middelbare leeftijd die tijdens een zomervakantie op een Grieks eiland terugblikt op de periode waarin ze haar man en twee jonge dochters inruilde voor een nieuwe liefde (Peter Sarsgaard). Ook al komt Lena misschien niet sympathiek over, dankzij de regie van Gyllenhaal krijg je ook veel empathie voor haar.

Ontdek ‘The Lost Daughter’ vanaf 31 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zaterdag: 'Dancing with the Stars: Happy New Year'

Terwijl de populaire danswedstrijd met bekende Vlamingen volop bezig is, werd voor de gelegenheid ook een special met andere BV’s opgenomen. Julie Vermeire, Kat Kerkhofs, Leen Dendievel, James Cooke, Jani Kazaltzis en Ian Thomas geven het beste van zichzelf op de dansvloer en maken er net als in het reguliere programma een heuse wedstrijd van. Zaterdagavond ontdekken we allemaal wie van hen de beste danser is. Bovendien wordt het programma aangedikt met fijne gesprekken. De zes sterren blikken samen terug op hun 2021 met zowel mooie als minder mooie momenten. 

Bekijk ‘Dancing with the Stars: Happy New Year’ op zaterdag 1 januari om 19u45 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Zaterdag: 'The Boss Baby 1 & 2'

In de eerste film van deze geanimeerde franchise wordt het leven van de zevenjarige Tim op zijn kop gezet als hij plots een broertje krijgt. De baby gaat niet alleen met alle aandacht lopen, maar ontpopt zich al snel als de baas in huis. Wanneer Tim ontdekt dat zijn broertje in werkelijkheid een wolf in schapenvacht is, bindt hij de strijd aan met diens geestelijke vader Francis, de CEO van Puppy Co. Francis heeft namelijk een duivels plan beraamd waardoor ouders steeds meer aandacht hebben voor puppy's dan voor hun eigen baby's. In de tweede film zijn Tim en zijn Boss Baby-broertje Ted volwassen geworden en zijn ze elkaar uit het oog verloren. Tim is nu een getrouwde huisvader en woont samen met zijn vrouw Carol en zijn slimme 7-jarige dochter Tabitha en baby Tina in een buitenwijk. Ted is de CEO van een hedgefonds. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende aanpak staat op het punt hen weer bij elkaar te brengen.

‘The Boss Baby’ en ‘The Boss Baby: Family Business' is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zondag: 'Taboe'

Voor het langverwachte tweede seizoen van ‘Taboe’ gaat  Philippe Geubels opnieuw op stap met mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen. Onder het motto “je leert elkaar het beste kennen op vakantie”, nodigt Philippe dit seizoen elke week gasten uit in zijn vakantiehuis in de Waalse Gaumestreek. De gastenlijst is divers: Philippe ontvangt mensen met een autismespectrumstoornis, mensen die geworsteld hebben met een verslaving, mensen met een opvallend uiterlijk, vrouwen, mensen met een onvervulde kinderwens en mensen met verschillende genderbelevingen. Voor de aflevering met de senioren gaat Philippe - gezien de hoge leeftijd van de meeste van zijn gasten - niet op vakantie, maar bezoekt hij hen thuis en organiseert hij een daguitstap.

Bekijk ‘Taboe’ vanaf 26 december elke zondag om 20u05 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Zondag: 'Don’t Look Up'

‘Don’t Look Up’ opent met Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een student astronomie die een komeet ter grootte van de Mount Everest ontdekt in het heelal. Haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) ontdekt via complexe berekeningen dat de komeet op directe ramkoers ligt met de aarde. Het tweetal is in shock en wil de autoriteiten inlichten. Hoe harder ze proberen om mensen ervan te overtuigen dat ze in levensgevaar zijn, hoe minder die hen serieus nemen. Ze vertrekken dus maar op een grote mediatoer in de hoop de mensheid alsnog te redden, en botsen daarbij op allerlei obstakels.

Ontdek ‘Don't Look Up’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top