'Camping Coppens': Kerst in het Hoge Noorden

Films | De periode tussen kerst en nieuwjaar is altijd vol van kerstfeestjes, lekker eten en... kerstpecials. Enkele televisieprogramma's halen alles uit de kast om de feestsfeer erin te houden. Ook bij de familie Coppens in Zweden is het kerst en vanavond kan je hen volgen tijdens de feestdagen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

2021 was vast voor iedereen een bewogen jaar op zoveel verschillende manieren. Voor het gezin van Staf Coppens was het dat zeker, want zij verhuisden naar Zweden om er hun droom waar te maken en een camping te openen. Staf, zijn vrouw Monique en hun kinderen Beau en Nora lieten alles achter in België om hun nieuwe leven op te bouwen in het Noorden. 

Ondertussen konden kijkers hun avonturen al bekijken in 'Camping Coppens' en 'Camping Coppens: Onze Zweedse Zomer'. Beide reeksen waren uiterst succesvol en lieten de prachtige, maar soms ook harde realiteit zien van het gezin op hun Camping Grinsby. 

Kerstspecial

Een heuse kerstspecial van het gezin kon dus niet ontbreken! Na dit drukke jaar vol veranderingen op de camping, besluit het viertal voor de feestdagen naar Zweeds Lapland te trekken om er hun batterijen op te laden en te genieten van elkaar en een magische Kerst. Tijd om volledig te herbronnen aan de kerstboom. 

Bekijk ‘Camping Coppens: Kerst in het Hoge Noorden' op woensdag 29 december om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top