Dit zijn de populairste films en series op Netflix in het buitenland

Series |

Netflix is niet meer weg te slaan uit het merendeel van de Belgische woonkamers en hetzelfde geldt voor miljoenen gezinnen wereldwijd. Daar kijkt men verrassend genoeg naar titels die ons ook zeer goed bevallen. Proximus Pickx geeft je alvast een overzicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘The Witcher’ - Seizoen 2

In meer dan vijftien landen wereldwijd waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk is het tweede seizoen van ‘The Witcher’ de best bekeken serie van het moment. In deze tweede jaargang volgen we opnieuw de avonturen van monsterjager Gerald van Rivia (Henry Cavill) die zijn leerling Ciri (Freya Allan) wenst te beschermen tegen kwade krachten die haar opjagen. We ontdekken ook hoe tovenares Yennefer van Vengerberg (Anya Chalotra) zich een weg door de gevaarlijke Witcherwereld baant, ondanks het feit dat ze haar magische krachten is kwijtgespeeld. In België moet het tweede seizoen van ‘The Witcher’ de duimen leggen voor ‘Emily in Paris’ en prijkt de fantasyserie op een mooie tweede plaats.

Ontdek het tweede seizoen van The Witcher vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘Spider-Man: Homecoming’

In meer dan 20 landen is ‘Spider-Man: Homecoming’ (2017) momenteel de best bekeken film op Netflix en dat is niet toevallig! In deze spectaculaire prent zien we immers hoe Peter Parker (Tom Holland), beter bekend als Spider-Man, onder het waakzame oog van Tony Stark (Robert Downey Jr.) zichzelf op de kaart wil zetten als rasechte superheld. Stark probeert de ambities van Spider-Man nog bij te stellen maar daar heeft de spinnenvriend geen oren naar. Hij ontdekt op zijn beurt hoe schurk Vulture (Michael Keaton) zich voorbereidt om de wereld te veroveren.

Ontdek ‘Spider-Man: Homecoming’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘Emily in Paris’ - Seizoen 2

Emily (Lily Collins) heeft haar weg gevonden in de Franse hoofdstad en voelt zich helemaal thuis tussen de Parijzenaars. De romantische gevoelens die ze koesterde voor Gabriël kon ze, na hun laatste nacht samen, een plaats geven maar plots wil Camille, de ex van Gabriël, een babbeltje slaan. Hopelijk kan Emily de romantische knoop ontwarren en zich opnieuw focussen op het werk. Dat is namelijk de reden waarom ze is Parijs vertoeft...

Ontdek het tweede seizoen van 'Emily in Paris' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

'Terug naar de Outback'

De giftige slang Maddie, hagedis Zoe, vogelspin Frank en schorpioen Nigel zijn het beu om in het reptielenhuis van hun plaatselijke zoo als monsters bekeken te worden door de talrijke bezoekers. Ze willen terug naar de ongerepte Australische natuur om daar als echte wilde dieren te leven en plannen hun ontsnapping. Helaas moeten ze zeer tegen hun zin ook de onuitstaanbare koala Pretty Boy meenemen om dat plan te doen slagen en dierenverzorger Chad koste wat kost voorblijven.

Ontdek ‘Terug naar de Outback’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top