Maak je klaar voor de intriges van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'

Films |

Een groep hechte vriendinnen, intriges, romances, veel wijn en veel gelach: dat is ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’. Het eerste seizoen was al een daverend succes, en is nu te zien op Play4. Streamz-klanten konden het tweede seizoen al ontdekken op de streamingdienst.

Door Proximus

Deel dit nieuws

‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ vertelt het verhaal van artiestenmanager Sally (Eva Van der Gucht), receptioniste Michelle (Maaike Cafmeyer), accountmanager Zita (Kim Hertogs), soap-actrice Molly (Ella-June Henrard), barvrouw Nikki (Clara Cleymans) en ‘De Zwaan’ Helena (Charlotte-Anne Bongaerts). Zes vriendinnen met een ijzersterke band die samenwerken bij het reclamebureau Callier & Starck.

De dames delen niet alleen een werkvloer en ettelijke flessen wijn met elkaar, maar ook hun ‘goedbewaarde’ geheimen. Het loopt echter pas echt fout wanneer een van hen begint te vermoeden dat ze ook haar echtgenoot aan het delen is.

Nieuwe intriges

Voor het tweede seizoen duiken we opnieuw achter de schermen van Callier & Starck, waar persoonlijke intriges nooit ver weg zijn. De vriendschap van de zes vrouwen wordt dit seizoen stevig op de proef gesteld. Bedrog uit het eerste seizoen komt aan het licht en nieuwe romances ontwikkelen zich op de werkvloer. Kunnen de vriendinnen dat overleven? Het eerste seizoen is nu te bekijken op Play4, het tweede is al beschikbaar op Streamz.

De cast van het eerste deel is natuurlijk opnieuw aanwezig, maar er komen ook enkele nieuwe gezichten bij. Zo zien we Jennifer Heylen, Ella Leyers, Veerle Dejaeger en Isabelle Vanhecke. Goed nieuws voor de liefhebbers, want onlangs werd aangekondigd dat het derde seizoen begin 2022 wordt ingeblikt!

Bekijk het eerste seizoen van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ vanaf 3 januari op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top