Deze beroemdheden zijn geboren onder het sterrenbeeld steenbok

Films |

Ben je geboren tussen 22 december en 20 januari dan ben je volgens de dierenriem een steenbok. Een sterrenbeeld dat niet uitblinkt in sociale vaardigheden, maar dat wel doorzettingsvermogen en ambitie combineert als persoonlijkheidskenmerken. Geen wonder dat heel wat charismatische acteurs en beroemdheden dat sterrenbeeld dragen. Proximus Pickx zet ze voor jou op een rijtje.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Timothée Chalamet

Eigenlijk hoeven we hem nog amper voor te stellen, want Timothée Chalamat geldt als een van de hotste acteurs van het moment. Zijn grote doorbraak kwam er met ‘Call me by your name’ en tegenwoordig schittert hij in ‘Dune’. Geboren op 27 december bezit Chalamet alle kenmerken van een steenbok, dat zich in de astrologie laat kennen als een stellium, waarbij heel veel planeten op gegroepeerd staan onder één sterrenbeeld. Dat toont zich in een enerzijds wat afstandelijke, discrete kant, anderzijds in een grote gevoeligheid. Net wat Chalamet zo hard uitstraalt als acteur. Ook de gedrevenheid en de focus op een succesvolle carrière reflecteert zich in de persoonlijkheid van de Frans-Amerikaanse acteur, die de voorbije vier jaar als een komeet naar de top van Hollywood schoot.

Kate Middleton

De Gravin van Cambridge, Kate Middleton, zag het levenslicht op 9 januari. Als rasechte steenbok onderscheidt ze zich door feilloze gevoel voor etiquette en niet aflatende aandacht voor een smetteloos imago. Ondanks enkele moeilijke episodes in haar leven de voorbije jaren, slaagde ze er op die manier in om vlot te integreren bij de Britse royals. Iets wat niet iedereen gegeven is, vraag dat maar aan Meghan Markle. Soms lijkt ze moeilijk te doorgronden, maar Kate combineert dat met een ontwapenende charme en een groot hart voor de familie, die in haar ogen boven alles staat.

Orlando Bloom

Als een van de sterren uit het emblematische ‘Lord of the Rings’ en al even spraakmakende ‘Pirates of the Caribbean’ is Orlando Bloom een steenbok met mondiale faam. Geboren op 13 januari etaleert hij op zijn manier de magnetische aantrekkingskracht van dit sterrenbeeld. Een man met een wat rigide, koude en serieuze uitstraling, maar die dat laat samenvloeien met een grote zelfverzekerdheid en een warm hart. Als acteur is hij zeer betrouwbaar, in eender welke rol je hem toevertrouwt. Orlando Bloom stelt nooit teleur. In die optiek moet het hem zwaar vallen dat hij de voorbije jaren op professioneel vlak door een dip lijkt te gaan.

Michelle Obama

Bestaan er meer charismatische en onverschrokken vrouwen dan Michelle Obama? Zij die uitgroeide tot een van de meest gerespecteerde en populaire First Ladies van de VS (en misschien wel de wereld) werd geboren op 17 januari. In haar biografie ‘Becoming’ legt ze haarfijn uit hoe ze een van de machtigste vrouwen op deze planeet werd, gedreven door haar tomeloze ambitie en sterke leiderskwaliteiten. Haar engagement gaat veel verder dan de rol “vrouw van”. Ze blijft ook na de presidentsambt van manlief Barack op de voorposten van de wereldmacht staan, steelt de show met haar retorische talent en zet zaken in beweging door haar geloof in waarden en normen. Vermeng dat met een tijdloze elegantie en dan heb je de ideale steenbok voor jou.

Jared Leto

Acteur, zanger, muzikant, regisseur, mannequin… wat is deze Jared Leto niet? O ja, steenbok is hij ook natuurlijk, geboren op 26 december. Hij verzamelt zowat alle kenmerken van een steenbok. Om te beginnen: enorme investeringen in zijn carrière. Vervolgens, en zoals bij bovenvermelde voorbeelden: doorzettingsvermogen, weten waarmee hij bezig is en welke weg hij op wil, wat soms zakelijk en kil overkomt. Maar tegelijkertijd toch ook zeer gevoelig. Zoals hij bewijst in zijn muzikale projecten. Met zijn band Thirty Seconds to Mars heeft hij zelfs een liedje met de titel ‘Capricorn’, daarin bezingt hij alle moeilijkheden die het sterrenbeeld met zich meebrengt. Een rockmomentje voor alle getroebleerde steenbokken.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top