Marie neemt je mee achter de schermen van de ‘Studio 100 Kids Party’

Marie Verhulst heeft met oudjaar nog een extra verrassing in petto voor iedereen die het nieuwe jaar wil inluiden met de helden van Studio 100. In een exclusieve vlog werpt ze een blik achter de schermen van de ‘Studio 100 Kids Party’.

Marie Verhulst neemt de kijkers mee achter de schermen van de ‘Studio 100 Kids Party’. K3, Nachtwacht, Mega Mindy, GameKeepers en Samson & Marie maken zich klaar om samen af te tellen naar 2022. Kijk mee met het hele gezin naar de ‘Studio 100 Kids Party’ op 31 december om 18u30 op Pickx Live, Pickx+, in de Proximus Pickx app en op Pickx.be. Laat ons gezellig samen feesten, zo duik je dansend, zingend en springend 2022 in!

Spanning en plezier

Waaraan je je mag verwachten? Een heleboel fun natuurlijk! We trakteren de jonge feestneuzen op een spetterende show. Tijdens de Studio 100 Kids Party strijden K3 en Nachtwacht om de eer om het nieuwe jaar te mogen inzetten. En ze krijgen hulp! Mega Mindy, GameKeepers, Samson & Marie en vele andere maken zich klaar voor een uur vol plezier met een spannende muziekquiz, de allerleukste dansmoves en een onvergetelijk aftelmoment. En ook de ouders, grootouders, broers en zussen zijn uiteraard welkom op dit fantastisch feest.

Het feestje start om 18u30 op Pickx Live (zender 11) en Pickx+ (zender 13), of je kan de show hier bekijken vanaf 31 december om 19u30. Als je inlogt met je Pickx-account, kan je deze erna nog onbeperkt (her)bekijken tot 9 januari op je TV via Replay, op Pickx.be of in de Proximus Pickx app.

Probeer de tv-optie 'Pickx Mix' nu één maand gratis voor meer entertainment en Studio 100 plezier! Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Om als Proximus TV-klant toegang te krijgen tot de Studio 100 Kids Party, moet je eerst ingelogd zijn. Wil je de show bekijken in de Proximus Pickx app maar ken je jouw wachtwoord of log-in niet meer uit het hoofd? Sluit het jaar zonder zorgen af en vind hier alle info omtrent je inloggevens!

Top