‘De Tijdloze’ op Canvas: de moeder der muzieklijsten op televisie

Muziek |

Zelfs in een jaar als 2021 zijn er nog zekerheden en één daarvan is De Tijdloze van Studio Brussel. Deze keer is het feestje niet enkel op de radio te doen, want op Canvas zal je ook kunnen genieten van ‘De Tijdloze’, het televisieprogramma.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Tijdloze is een van de meest succesvolle en bekendste muzieklijsten in België. Elk jaar kijken muziekfans reikhalzend uit naar de laatste dag van het jaar waarop radiozender Studio Brussel traditiegetrouw ‘De Tijdloze 100’ uitzendt. Dit jaar zal je echter ook op het scherm kunnen meegenieten van fantastische muziek, want het concept wordt in een televisieprogramma gegoten op Canvas.

StuBru-presentatrice Michèle Cuvelier zal tussen Kerstmis en Nieuwjaar drie avonden lang haar licht laten schijnen op de muzieklijst der muzieklijsten. Ze doet dat gelukkig niet alleen, want ent Van Looy, Lennert Coorevits (Compact Disc Dummies) en Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers) komen haar een handje helpen om alles in goede banen te leiden en alle muzikale gasten te ontvangen.

In het spoor van Amy Winehouse

De talkshow gaat door in De Hoorn in Leuven en gedurende drie dagen gaan de presentatoren op zoek naar mooie verhalen achter jouw favoriete nummers en onverwachte banden tussen bekende muzikanten. Alle vier nemen ze een belangrijke taak op zich.

Compact Disk Dummy Lennert Coorevits gaat met een beperkt instrumentarium op zoek naar de bijzondere bomen in het bos en Bent Van Looy duikt onder andere in de 35-jarige geschiedenis van De Tijdloze, Lara Chedraoui van Intergalactic Lovers trekt naar Londen om het spoor van Amy Winehouse te volgen en Michèle praat met onder meer Joost Zweegers, Olga Leyers, Alex Callier en Selah Sue over hun band met De Tijdloze.

Bekijk ‘De Tijdloze’ op 28, 29 en 30 december om 21u op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top