PickxAwards2021: de genomineerden in de categorie Best Party/Dance Songs

Muziek |

Veel hebben we niet kunnen uitgaan dit jaar, maar dat weerhield onze favoriete artiesten er niet van om een paar knallers van dansnummers uit te brengen. Dit zijn de genomineerden voor de PickxAwards2021 in de categorie Best Party/Dance Songs.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zaddy – Average Rob ft. Arno The Kid

We moeten het leven niet al te serieus nemen en daar is Average Rob het beste voorbeeld van. De Belgische comedian, YouTuber, acteur en radiopresentator probeert iedereen aan het lachen te krijgen en tijdens de coronacrisis is dat nog meer welkom dan ooit. Van zijn nummer Zaddy, samen met Arno The Kid, moet je dus ook geen inspirerende diepgaande tekst verwachten. Maar het verhaal dat hij vertelt over een sexy papa zijn met witte sokken in sandalen, zal vast je gedachten verzetten. Enkele goede beats eronder en je krijgt een fantastische kanshebber op de award, van eigen bodem dan nog!

Montero (Call Me By Your Name) – Lil Nas X

Lil Nas X is goed bezig en dat is eigenlijk nog zacht uitgedrukt. We leerden hem kennen in 2019 toen zijn zummer ‘Old Town Road’ met Billy Ray Cyrus een gigantische hit werd. Twee jaar laten dropte hij alweer een bom op de muziekindustrie met ‘Montero’ dat beter bekend is als ‘Call Me By Your Name’. De expliciete homoseksueel getinte lyrics zorgden hier en daar voor wat controverse, maar dat neemt niet weg dat het een topschijf is die op elk feestjes gedraaid zou moeten worden.

Vuurwerk – Camille

Een succesformule van de afgelopen twee jaar: Regi + een jonge vrouw met een krachtige stem. Camille was een van die zangeressen die van de een op de andere dag bekend leek te worden dankzij haar samenwerkingen met de Vlaamse dj. Het is echter met haar solo debuutsingle dat ze een plaatsje op deze lijst bemachtigd heeft. ‘Vuurwerk’ was sinds de release in maart 2021 niet meer weg te denken van de radio.  

Fever – Angele en Dua Lipa

Nog een Belg in deze lijst! Maar dan wel iemand die ver buiten de landsgrenzen bekend is. Angèle maakte het nummer ‘Fever’ samen met de Britste popster Dua Lipa. Dit dance/popnummer vertelt het verhaal van een liefde waar je zo van in de ban bent dat je er bijna koortsig van zou worden. ‘Fever’ haalde de nummer één in de Ultratop 50. Als je maar geen genoeg kan krijgen van Angèle kan je ondertussen ook de gelijknamige documentaire over het leven van de Brusselse popster bekijken op Netflix.

Ontdek ‘Angèle’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top