'How I Met' is terug!

Series | Ted, Barney, Marshall, Lily en Robin zijn samen met die van 'The Big Bang Theory' waarschijnlijk de meest ‘legendarische’ vriendengroep van de generatie die na 'Friends' kwam. De fans herinneren zich nog zo veel epische momenten dat we bijna zouden vergeten dat de serie in 2022 al acht jaar van het scherm verdwenen zal zijn. Maar er is goed nieuws voor de fans: reboots en spin-offs zijn meer dan ooit ‘in’. Vanaf januari komt er een nieuwe vriendengroep aanzetten in deze spin-off met de simpele naam 'How I Met Your Father'. Veel weten we er niet over, maar we zijn nu al fan. En we vertellen je graag waarom.

Door MF

Deel dit nieuws

1. Omdat de originele serie legendarisch is en we die enorm misten 

Negen seizoenen lang was de cast van 'How I Met Your Mother' onze New Yorkse vriendengroep. Jezelf herkennen in een van de personages van 'The Big Bang' lag iets moeilijker, maar een van de sterke punten van 'How I Met' was de herkenbaarheid van de personages. We kennen allemaal wel een Ted of een Marshall en we zijn er misschien niet trots op, maar hebben allemaal wel een legendarische vriend als Barney. En het zoeken naar liefde en vooral liefdesproblemen blijven geliefde onderwerpen. Sommigen zeggen dat de cast van deze spin-off, met uitzondering van Hillary Duff in de hoofdrol, totaal onbekend is. Dat klopt, maar in 2005 bestond de cast ook uit weinig bekende acteurs, met uitzondering van Neil Patrick Harris die enige beroemdheid genoot.

2. Omdat de datingwereld er vandaag helemaal anders uitziet dan in 2014

In de originele versie vertelt Ted Mosby zijn chaotisch liefdesparcours in het begin van de jaren 2000. Met de komst van Tinder en consoorten zijn er vandaag veel meer manieren om de liefde te vinden (inclusief het lange, moeizame zoeken). Daarom zijn we helemaal te vinden voor het idee dat Hillary Duff in de Tinder-wereld op zoek gaat naar haar grote liefde. Een romantische serie op de achtergrond van datingapps en catfishing? Daar hebben we wel zin in. Bovendien is het geen simpele reboot, maar een spin-off die het originele concept vanuit een vrouwelijk standpunt vertelt. Dat lijkt ons een geweldig idee! 

3. Omdat de serie een technologisch hoogstandje is 

Het klinkt misschien triviaal, maar we zijn heel benieuwd naar de technologische hoogstandjes van de serie. En dat in een soap? Oh, jawel. Soaps worden van oudsher in een studio opgenomen en de buitenscènes doen daardoor gekunsteld aan. Maar voor 'The Mandalorian' creëerde Disney de Infinity, een muur die een beetje als een green key werkt, maar heel wat revolutionairder is. Er wordt niet langer in het niets geacteerd, maar tegen een achtergrond die in hoge definitie wordt weergegeven. De kwaliteit van het resultaat is ronduit verbluffend en vaak zijn ook de acteerprestaties beter. We zijn dan ook enorm benieuwd! Afspraak vanaf januari voor wat wel eens dé soap comedy van het jaar kan worden!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top