Moeskroen krijgt extra boost in aanloop van (toch wel cruciale) match tegen Deinze

Sport | RE Moeskroen moet in haar laatste wedstrijd van een bijzonder woelig 2021 op bezoek bij SK Deinze. De match in de Dakota Arena kan van cruciaal belang zijn in het bepalen van de ambities naar 2022 toe.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Momenteel telt Moeskroen twee punten minder dan Deinze, maar bij verlies in Oost-Vlaanderen zou de achterstand al vijf punten worden. Bovendien zou de tweede plek van Waasland-Beveren dan al zes punten buiten bereik liggen. Winst brengt Les Hurlus weer helemaal terug in de strijd om de barrages.

In die optiek kregen Lepoint en co deze week een stevige opsteker. Want in tegenstelling tot de vorige maanden, heeft eigenaar Gérard Lopez nu wel al relatief op tijd de lonen van de spelers op de rekening gestort. De Henegouwers kunnen zo met een gerust(er) hart de feestdagen in. Of dat dan met een herwonnen ambitie voor de tweede plek of met een stekje in de middenmoot is, zal straks moeten blijken.

SK Deinze zal dus alles uit de kast moeten halen om Moeskroen uit de strijd om de tweede plek te duwen. Het is wat koffiedik kijken hoe de Oost-Vlamingen zich zullen presenteren na het toch wel zware verlies tegen Waasland-Beveren (4-1). Aanvoerder Prychynenko zal er alvast niet bij zijn; hij is geschorst. Spelmaker Challouk is wel weer van de partij na zijn schorsing.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top