Beleef een warm eindejaar dankzij het aanbod van Proximus Pickx

Muziek | Of je nu de kinderen wil entertainen, een muziekje wil opzetten terwijl je de feestdis opruimt, of niets wil missen van sportevenementen: Pickx heeft voor iedereen iets in petto dit eindejaar. Hier vind je een greep uit het beste dat Proximus Pickx de komende weken te bieden heeft.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Studio 100 Kids Party

Kinderen duiken springend, dansend en zingend het nieuwe jaar in dankzij de ‘Studio 100 Kids Party’ op Pickx Live en Pickx+. Vanaf 18u30 op oudejaarsavond kan je afstemmen op de zenders voor een spetterende show waarin K3 en Nachtwacht met de eer willen lopen om het nieuwe jaar in te zetten. Ze worden vergezeld door Studio 100-helden als Mega Mindy, GameKeepers, Samson & Marie en nog vele anderen. Het wordt een uur vol plezier met een spannende muziekquiz, de allerleukste dansmoves en een onvergetelijk aftelmoment.

Het feestje start om 18u30 op Pickx Live (zender 11) en Pickx+ (zender 13), maar je kan de Studio 100 Kids Party nog tot 9 januari (her)bekijken op je TV via Replay, op Pickx.be of in de Proximus Pickx app. Probeer nu de nieuwe tv-optie Pickx Mix één maand gratis uit. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

AB Back To Live

Op 5 september 2021 gingen tegelijk een zucht van opluchting en een golf van feestgedruis doorheen onze cultuursector. Nadat de coronapandemie zwaar inhakte op het cultuurleven, mochten de deuren van de muziektempels weer open. In ‘AB: Back To Live’ volgen we in drie afleveringen die emotionele heropening in de zaal die de Brusselse muziekscene belichaamt. Alle facetten van AB komen aan bod, van artiesten als Zwangere Guy, Linca, Peet en Chibi Ichigo tot de crew die de concerten in goede banen leidt.

Bekijk de exclusieve documentairereeks ‘AB: Back To Live’ op Pickx+ op 15, 22 en 29 december om 22u15. Pickx+ is beschikbaar via de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze optie nu een maand gratis uit, daarna betaal je 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Rob de Nijs

De koning van de Nederpop neemt afscheid van het podium met een orgelpunt om u tegen te zeggen. Dat het mooi geweest is, zegt Rob de Nijs met de titel van zijn laatste album, tevens de naam van het concert dat hij enkele weken geleden gaf in het Antwerpse Sportpaleis. Voor wie maar geen genoeg kan krijgen van de zanger en zijn melancholische en nostalgische levensliederen, heeft Pickx goed nieuws. Zijn laatste concert is namelijk opnieuw te bewonderen op Pickx+. De man zal niet meer live op de podia te zien zijn, maar dat maakt zijn muziek niet minder onsterfelijk!

Het optreden van Rob de Nijs is vanaf 26 december beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Pickx+ is beschikbaar via de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze optie nu een maand gratis uit, daarna betaal je 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Axelle Red

De reeks kerstconcerten van Axelle Red mag dan met een jaar uitgesteld zijn om welbekende redenen, toch brengt de zangeres de kerstsfeer dit eindejaar naar je huiskamer. Op Pickx+ kan je namelijk genieten van een opgenomen concert van de artieste achter hits als ‘Sensualité’ en ‘Rouge ardent’. In het Proximus Theater in De Panne brengt ze klassieke kerstmuziek op een warme manier, zo soulful als het maar zijn kan. Voor iedereen die zin heeft in ‘A Very Special Christmas’.

Ontdek het exclusieve kerstconcert van Axelle Red op 24 december om 20u30 en op 25 december om 16u op Pickx+ (zender 13).  Pickx+ is beschikbaar via de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze optie nu een maand gratis uit, daarna betaal je 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Sport

Tijdens het eindejaar kunnen sportfans, net zoals altijd, helemaal terecht bij Pickx. Van Europees voetbal tot Amerikaans basketbal, van skiën en snowboarden tot cyclo-cross en ultimate fighting: je vindt het allemaal in de tv-optie Pickx Sports. Klik hier voor het volledige live-programma.

Heb je nog geen Pickx Sports en wil je ook genieten van al dit lekkers? Volg het eindejaarsprogramma via de zenders Pickx+ Sports, Eleven, Eleven Pro League en Eurosport 2, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus. Bestellen kan hier eenvoudig.

Spannende televisie

En laten we ook het televisie-aanbod niet vergeten. Ook op de klassieke zenders is tijdens het eindejaar heel wat spannends te beleven. Denk bijvoorbeeld maar aan de finale van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, sinds jaar en dag de quiz bij uitstek tijdens het donkere (en natte) eindejaar. Wie mag zichzelf na 23 december een jaar lang De Slimste Mens noemen? Wordt het een Vlaamse wetenschapper, een Vlaamse journaliste of toch de Nederlandse zangeres Merol die negen afleveringen lang domineerde?

Bekijk de laatste finaleweek van 'De Slimste Mens ter Wereld' van maandag tot donderdag om 21u40 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top