Deze nieuwe bioscoopreleases mag je niet missen!

Films |

Ook deze week staan er nieuwe filmpareltjes te wachten op jou in de cinema. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 'Kingsman'-prequel, de terugkeer van Neo en de Matrix of een prent met de Deense acteur Mads Mikkelsen in een zoveelste glansrol? 

Door Pickx

Deel dit nieuws

The King's Man

In deze prequel van de ‘Kingsman’-filmserie zien we hoe de eerste onafhankelijke inlichtingendienst het opneemt tegen slechteriken zoals onder andere Rasputin, Mata Hari en Gavrilo Princip. Die willen de wereld in een totale oorlog storten maar daar zal Orlando Oxford (Ralph Fiennes), het stichtende brein achter de Kingsman, een elegant stokje voor proberen steken.

The Matrix Resurrections

Neo (Keanu Reeves) bevindt zich opnieuw in de Matrix, alleen weet hij dat zelf niet. Zijn leven binnen deze simulatie geeft hem nachtmerries en daarom bezoekt Neo een therapeut. Die zegt hem dat er niets ernstig aan de hand is maar toch blijft de man twijfelen. Die twijfel houdt op wanneer Neo een man ontmoet die zegt dat de realiteit waarin hij leeft helemaal nep is en hem opnieuw een rode pil aanbiedt. Plots begint Neo zich zaken te herinneren…

My Kid

Aharon (Shai Avivi) is toegewijde vijftiger en vader die al zijn tijd en energie stopt in de opvoeding en zorg van zijn autistische zoon Uri (Noam Imber). Die wordt stilletjesaan volwassen en daarom vind Aharons ex-vrouw, en moeder van Uri, dat hun zoon naar een tehuis voor mensen met een beperking moet gaan. Aharon vindt dat idee maar niets want hij is ervan overtuigd dat zijn zoon daar niet de juiste zorg zal krijgen. Uiteindelijk geeft de vader toch toe aan de druk… of lijkt dat maar zo? 

Riders of Justice

De Deense militair Markus (Mads Mikkelsen) krijgt op een dag zeer slecht nieuws. Zijn vrouw is bij een treinongeluk om het leven gekomen en hij moet onmiddellijk voor zijn dochter gaan zorgen. Tijdens de rouwperiode krijgt hij onverwachts bezoek van Otto (Nikolaj Lie Kaas), een verlegen data-analist die toevallig op dezelfde trein zat als zijn vrouw maar het incident overleefde. Otto claimt dat het treinongeluk eigenlijk een aanslag was en vraagt aan Markus of hij zijn team wil vergezellen om op onderzoek te gaan. 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top