Nieuw in Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Door MF

Deel dit nieuws

Nieuw in Pickx Mix

Benieuwd? Lees snel verder.

The Father

Het krachtige en rake drama ‘The Father’ won de publieksprijs op het Filmfestival van San Sebastián, ongetwijfeld dankzij de uitzonderlijke acteerprestaties van Anthony Hopkins (‘The Silence of the Lambs’) en Olivia Colman (‘The Crown’). Anthony (Hopkins) is een dementerende vader die alle hulp die zijn dochter Anne (Colman) aandraagt, weigert. Terwijl zij wil dat hij goed verzorgd wordt, verliest hij meer en meer de grip op de realiteit. Hoe voelt het om je omgeving niet meer te herkennen? En wat doet het met je als je een geliefde niet kunt helpen zoals je dat wil?

‘The Father’ is vanaf 6 januari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!  

Farming

Regisseur Adewale Akinnuoye-Agbaje baseerde zich voor de rauwe Britse film ‘Farming’ op zijn eigen leven. In het drama staan de ouders van de Nigeriaanse jongen Enitan (Damson Idris) hun zoon af aan een wit adoptiegezin in Londen in de jaren 60. Ze willen hem een beter leven geven, maar het tegengestelde gebeurt. Enitan wordt lid van een racistische skinheadbende.

‘Farming’ is vanaf 13 januari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!  

Samba

In de magische en vrolijke film ‘Samba’ spat het leven van het scherm. Samba (Omar Sy) is een illegale immigrant die al tien jaar in Frankrijk woont en er zich uit de naad werkt in allerlei rotbaantjes. Alice (Charlotte Gainsbourg) is een manager die worstelt met een burn-out en als vrijwilliger gaat werken om mensen zonder verblijfsvergunning te ondersteunen. Wanneer de twee elkaar ontmoeten, is het vuurwerk! Kunnen ze samen hun levens wat meer kleur geven?

‘Samba’ is vanaf 17 januari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Capone

Tom Hardy speelt weergaloos de rol van de Amerikaanse gangster Alfonse Capone in de misdaadbiografie ‘Capone’. Na een celstraf van zo’n tien jaar komt Capone op zijn 47ste vrij, maar er is een domper op de feestvreugde: hij begint te lijden aan dementie. De gruwelijkheden die hij vroeger uitstak en ook zelf ervaarde, komen weer naar boven en al gauw kan hij heden en verleden nog moeilijk van elkaar onderscheiden. In de laatste maanden van zijn leven ligt de FBI op de loer, terwijl Capone probeert uit te vissen of de herinnering aan miljoenen dollars ergens in zijn huis ook echt is.

‘Capone’ is vanaf 20 januari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

The Current War

Het historische kostuumdrama ‘The Current War’ speelt zich af aan het einde van de 19e eeuw en is gebaseerd op de bestseller ‘The War of Currents’. Twee uitvinders, Thomas Edison (Benedict Cumberbatch) en George Westinghouse (Michael Shannon), ontdekken een manier om de huishoudens in de Verenigde Staten te voorzien van elektriciteit. Natuurlijk willen ze allebei hun gelijk halen en de eerste zijn, waardoor er een ware machtsstrijd ontstaat. Bij wie gaat de lamp eerst branden?

‘The Current War’ is vanaf 27 januari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

The Toll

De donkere komische thriller ‘The Toll’ speelt zich af op misschien wel het eenzaamste plekje in Wales. Brendan (Michael Smiley) werkt er in individuele shifts in een tolhuisje, zich verschuilend voor zijn criminele verleden. Helaas komen zijn vijanden hem toch op het spoor. Tegelijkertijd doet de lokale verkeersagent Catrin (Annes Elwy) onderzoek naar een kleine overval. Zij komt ook uit bij het tolhuisje, maar de vraag is wie of wat ze daar aantreft?

‘The Toll’ is vanaf 28 januari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!


Prisoners

In de spannende thriller 'Prisoners' schitteren acteurs Hugh Jackman en Jake Gyllenhaal. Wanneer zijn 6-jarige dochter Anna en haar vriendin spoorloos verdwijnen, is Keller Dover (Jackman) volledig over zijn toeren. De enige verdachte is de chauffeur (Paul Dano) van een camper die in hun straat geparkeerd stond. Het hoofd van het onderzoek, detective Loki (Gyllenhaal), moet hem helaas laten gaan omdat er niet voldoende bewijs is. Dover kan het niet langer aanzien en besluit zelf op zoek te gaan naar zijn dochter, al heeft hij geen idee waar hij aan begint.

‘Prisoners’ is vanaf 14 januari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top